«Паралель» нарощує обсяги поставок нафтопродуктів від концерну PKN OrlenКомпанія «Паралель», крупний нафтотрейдер Сходу України і член Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і дилерів, підписала контракт з концерном PKN Orlen на продовження стабільних поставок нафтопродуктів, обсяги яких на 30% перевищать закупівлі минулого року. Це підтвердила генеральний директор компанії «Паралель» Олена Хілієнко на робочій зустрічі з главою представництва концерну АТ «Орлен Летува» (входить до складу нафтового концерну PKN Orlen) в Україні Ігорем Майстренко, що пройшла напередодні в Донецьку.

Законтрактований обсяг поставок з двох НПЗ польського концерну PKN Orlen в 2013 році майже на третину перевищить обсяги минулого року і складе 158 тисяч тонн, з яких частина нафтопродуктів буде проведена на Мажейкяйському НПЗ (Литва) і частина на Плоцьком НПЗ (Польща). Крім того, контрактом передбачена можливість закупівлі додаткових обсягів для забезпечення зростаючого попиту на це паливо в мережі «Паралель».

Як повідомляють в компанії «Паралель», у 2012 році у концерну PKN Orlen було закуплено 122 тис. тонн палива в рамках планового контракту, крім того, «Паралель» у зв'язку з активним розвитком мережі, періодично набувала у свого партнера додаткові спотові партії нафтопродуктів.

«Наші пріоритети залишаються незмінними, - зазначила генеральний директор компанії« Паралель »Олена Хілієнко, - це порядність і якість. Такими ж рисами, на мій погляд, має і наш багаторічний партнер - концерн PKN Orlen. Тому ми нарощуємо обсяги поставок з заводів цього концерну і я гарантую, що левову частку реалізовуються в нашій мережі нафтопродуктів протягом усього цього року буде займати паливо виробництва концерну PKN Orlen. На наших АЗК воно буде представлено лінійкою фірмового палива Perfekt ».

Відео дня

Ігор Майстренко, голова представництва АТ «Орлен Летува» в Україні, відзначив прагнення литовського НПЗ до постійного підвищення якості свого продукту: «Ми продовжуємо працювати над вдосконаленням нашого палива. У 2012 році завод інвестував у модернізацію виробництва близько 94 млн. доларів, у цьому році планується вкласти ще стільки ж. Сьогодні АТ «Орлен Летува» постачає паливо в багато країн Європи, а одним із стратегічних партнерів в Україні для нас була і залишається компанія «Паралель». У цьому році за обсягами закупівлі нашого палива «Паралель» є лідером серед усіх українських компаній », - підкреслив він.


Довідка
ТОВ «Паралель-М ЛТД» - Мережа під брендом «Паралель» сьогодні налічує 117 АЗК, з них 36 АЗС є джобберами компанії, що використовують бренд «Паралель» на підставі відповідного договору.
Також «Паралель» використовує торгову марку «Гефест» в Запорізькій області та АР Крим (всього 2 АЗС) і торгову марку PitStop в м. Донецьку (1 АЗК), ще 12 АЗС реалізують паливо компанії «Паралель» у мережі своїх АЗС.

Бренд «Паралель» сьогодні представлений в Донецькій, Луганській, Дніпропетровській і Запорізькій областях.
З жовтня 2012 року є членом Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і дилерів.
Статутний капітал ТОВ "Паралель-М ЛТД» контролює компанія Parallel Nafta LTD, дочірня компанія Групи СКМ. 100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.