На цьогорічній міжнародній виставці «Продекспо» в Москві українське вино «Коктебель Монте Розе» отримало «золото». Професійна міжнародна дегустаційна комісія оцінювала майже чотириста алкогольних бренди з 28 країн світу. Наша продукція  не залишила байдужими членів журі, які нагородили українського виробника золотою медаллю за «За бездоганну якість та європейський рівень виробництва». Для торгової марки «Коктебель» це вже сто вісімнадцята нагорода.


«Продекспо» - найбільший в Росії і Східній Європі міжнародний форум, є найавторитетнішою в СНД щорічною подією у сфері продовольства і напоїв (включаючи алкоголь) і протягом 20 років визначає вектор розвитку вітчизняної харчової індустрії.   Кожного року підприємства демонструють свої найкращі зразки продукції, перемога в дегустаційному конкурсі є показником високого рівня якості.

«Ніжне, легке, свіже напівсолодке вино «Монте Розе» з тонким квітковим ароматом виготовлено з червоних і білих європейських сортів винограду, який був вирощений тут - в Коктебелі. «Монте Розе» краще всього поєднується з м'ясними та рибними стравами, а завдяки ніжному смаку ідеально підходить до морепродуктів. Рожеві вина надзвичайно популярні в європейських країнах, в цьому напої ми спробували об'єднати найкраще в традиціях українського та європейського виноробства, щоб відкрити для українських цінителів прекрасний смак цих вин. І медаль «За бездоганну якість та європейський рівень виробництва» доводить, що у нас це вийшло!», - говорить Костянтин Феодосіді, головний інженер-винороб ТОВ КД «Коктебель»

Відео дня
Довідка

ТОВ «Кримська водочна компанія» («КВК») - один з найбільших виробників і експортерів алкогольної продукції. На сьогоднішній день в продуктовий портфель брендів «Кримської водочної компанії» входять: горілка «Medoff», «На березових бруньках», «Наша Марка», «Мърная», «Хуторок», коньяк і вино «Коктебель», слабоалкогольні напої на натуральній основі «LONGmixER ».

Компанія володіє виробничою базою повного циклу - виробничі потужності «Кримської водочної компанії» розташовані в м. Сімферополь. Інноваційні розробки у сфері створення ексклюзивних алкогольних продуктів, гнучка маркетингова політика і традиції якості дозволили «КВК» увійти до п'ятірки лідерів галузі.