На цьогорічній міжнародній виставці «Продекспо» в Москві український коньяк «Коктебель» здобув «золото». Професійна міжнародна дегустаційна комісія оцінювала майже чотириста алкогольних бренди з 28 країн світу. Наша продукція  не залишила байдужими членів журі, які нагородили українського виробника золотою медаллю за «За дотримання традицій і чудову якість».


Щороку на найбільший продовольчий конкурс «Продекспо»,  з’їжджаються найкращі виробники з багатьох країн світу. Цього року традиційно золоті медалі отримали торгові марки з давніми традиціями та з якістю, що перевірена кількома поколіннями споживачів.

«Коктебель - це унікальна місцевість зі своїми кліматичними та природними особливостями, які благотворно впливають на створення справжніх коньяків. А величезний досвід і вірність традиціям коктебельських майстрів забезпечують коньякам неперевершений органічний смак»,- коментує Марина Простак, Головний технолог технічного виробництва ТОВ  КД «Коктебель».

Для торгової марки «Коктебель» це вже сто вісімнадцята нагорода. 

Довідка

ТОВ «Кримська водочна компанія» («КВК») - один з найбільших виробників і експортерів алкогольної продукції. На сьогоднішній день в продуктовий портфель брендів «Кримської водочної компанії» входять: горілка «Medoff», «На березових бруньках», «Наша Марка», «Мърная», «Хуторок», коньяк і вино «Коктебель», слабоалкогольні напої на натуральній основі «LONGmixER ».

Компанія володіє виробничою базою повного циклу - виробничі потужності «Кримської водочної компанії» розташовані в м. Сімферополь. Інноваційні розробки у сфері створення ексклюзивних алкогольних продуктів, гнучка маркетингова політика і традиції якості дозволили «КВК» увійти до п'ятірки лідерів галузі.

Відео дня