Вперше за 20 років історії найбільшого в СНД продуктового форуму «Продекспо» перцева настоянка отримала найвищу нагороду у номінації «За виняткову м'якість». У цьому році в конкурсі кращих алкогольних напоїв брали участь майже 400 брендів з 28 країн світу. Оцінювало продукцію міжнародне професійне журі, до якого увійшли провідні фахівці-дегустатори.

«Medoff Cayenne» спочатку створювався, як «перцева настоянка преміум класу». Не дивно, що вона завоювала найвищу нагороду в номінації «За виняткову м'якість», на найбільшому продовольчому форумі «ПРОД ЕКСПО 2013». При виготовленні цього елітного напою використовується унікальний рецепт на основі кайєнського перцю. Споживачі його полюбили за особливий смак і корисні властивості, адже здавна перцеві настоянки використовували при лікуванні застуд, особливо в зимовий сезон », - говорить головний технолог ТОВ« Кримська горілчана компанія », Сергій Григоренко.

Кайєнський перець популярний у всьому світі. Він культивується в багатьох країнах: в Індії, країнах Південно-Східної Азії (в Індонезії, В'єтнамі, Таїланді), Латинської Америки (Бразилії, Колумбії, Гвіані), в Західній Європі і Африці. Українські виробники вирішили використовувати цей екзотичний, для наших широт, перець при виготовленні класичної, та що полюбилася нашому споживачеві перцевої настоянки. «Medoff Cayenne» поєднує в собі корисні властивості кайєнського перцю і володіє м'яким оксамитовим смаком.

Відео дня

«Перцівки з України завжди користувалися попитом у російського споживача, однак нашу комісію приємно здивувала м'якість напою« Medoff Cayenne »і його рецептура», - говорить глава міжнародної дегустаційної комісії конкурсу алкогольних напоїв «Продекспо» Олексій Зайцев.

Довідка
OOO «Кримська водочна компанія» («КВК») - один з найбільших виробників і експортерів алкогольної продукції. На сьогоднішній день в продуктовий портфель брендів «Кримської водочної компанії» входять: горілка «Medoff», «Природна колекція», «Наша Марка», «Мърная», «Хуторок», коньяк і вино «Коктебель», слабоалкогольні напої на натуральній основі « LONGmixER ».

Компанія володіє виробничою базою повного циклу - виробничі потужності «Кримської водочної компанії» розташовані в м. Сімферополь. Інноваційні розробки у сфері створення ексклюзивних алкогольних продуктів, гнучка маркетингова політика і традиції якості дозволили «КВК» увійти в п'ятірку лідерів галузі