Новий Toyota Auris, який з недавнього часу представлений у салоні Тойота Центр Київ «ВіДі Автострада», може запропонувати автолюбителям ряд переваг, які вигідно відрізняють його від Ауріса попереднього покоління. Це більш продумана організація внутрішнього простору, суттєво зменшена висота авто, а також велика кількість нововведень, покликаних забезпечити водієві та пасажирам максимум задоволення та комфорту.

Так, у Toyota Auris нового покоління з двигуном об'ємом 1,6 л з'явилася нова задня підвіска, що забезпечує автомобілю кращу керованість, плавність ходу та підвищений комфорт. Ще одним нововведенням стала коробка передач CVT – варіатор зі спортивним режимом, який дає можливість переходу на семиступеневий ручний режим управління, забезпечує  кращу динаміку, а також більш плавне прискорення. Завдяки новій системі Valvematic потужність двигуна була збільшена зі 124 к.с. до 132 к.с. Істотною перевагою є і те, що Ауріс відтепер доступний з двигуном 1,33 л, який забезпечує ще більшу економічність.

Відео дня

Також, новий Toyota Auris отримав:
• систему допомоги при паркуванні з функцією «помічник паркування» (у комплектації Lounge);
• світлодіодні денні ходові вогні;
• мультимедійну систему Toyota Touch з сенсорним дисплеєм  6,1 дюйма з камерою заднього огляду;
• оздоблення сидінь комбінованою шкірою;
• спортивні сидіння в комплектації Style;
• тонування задніх вікон у комплектації Style;
• нові системи безпеки для двигуна 1,6 л: VSC, TRC, HAC;
• клімат-контроль (для всіх комплектацій авто).

Крім того, новий Ауріс уособлює принцип «розумного динамізму», пропонуючи більш зручний внутрішній простір і одночасно істотно зменшену загальну висоту автомобіля.

• Висота автомобіля зменшена на 55 мм.
• Центр ваги опустився на 18 мм.
• Крісло водія розташовано нижче на 40 мм.
• Кут повороту керованих коліс зменшений до 22 градусів.
• Регулювання сидіння у вертикальній площині збільшено до +/-30 мм.
• Вільний простір для колін збільшено на 20 мм.
• Висота посадки водія зменшена до 540 мм

Із цього випливають наступні переваги:

- Низький центр ваги та спортивна посадка водія сприяють кращому контролю та комфорту під час керування автомобілем.
- Зменшена висота сидіння відносно землі полегшує висадку та посадку.
- Простір для задніх пасажирів став ще більш зручним.
- Зменшення загальної висоти позитивно впливає на аеродинаміку, робить авто більш стильним та економічним.

Такий переконливий список переваг не змусить покупця Toyota Auris new сумніватися в правильності свого вибору. Придбати новинку можна вже зараз в офіційному дилерському центрі «ВіДі Автострада».*
Більш детальну інформацію дізнавайтеся за телефоном у консультантів салону: (044) 50 333 50.
Ласкаво просимо в Тойота Центр Київ «ВіДі Автострада»!
*Автомобіль доступний для купівлі в усій дилерській мережі ПІІ «Тойота-Україна»


Тойота Центр Київ «ВіДі Автострада» є невід’ємною  частиною «ВіДі АвтоСіті» − першого та єдиного в Україні Міста Автомобілів. На сьогоднішній день «ВіДі АвтоСіті» — це об’єднання чотирнадцяти дилерських центрів у рамках автомобільних містечок у Києві («ВіДі АвтоСіт Кільцева» і «ВіДі АвтоСіті Бориспіль»)  та Одесі («ВіДі АвтоСіті Одеса») загальною площею понад 50 000 кв. метрів. Це більш ніж 100 моделей різних марок, понад 150 сервісних постів, які обслуговують до 470 автомобілів щодня. Це повний комплекс послуг, включаючи тест-драйв, купівлю автомобіля, страхування, лізинг, кредит, trade-in (обмін автомобіля з пробігом на новий із доплатою різниці вартості), офіційний сервіс, аксесуари та запчастини. Це єдина Програма Лояльності «ВіДі АвтоСіті», що дає можливість користуватися знижками на обслуговування автомобіля, купівлю аксесуарів та запчастин, а також отримувати додаткові привілеї в будь-якому дилерському та сервісному центрі Києва та Одеси, що входять до складу Міста Автомобілів. Це преміальне обслуговування в усьому. Це справжнє Місто Автомобілів!


«ВіДі Автострада»
Велика Кільцева, 56
Софіївська Борщагівка, м. Київ
5033350
www.toyota-ua.com