Тепер вболівальники ФК «Шахтар» завжди мають в кишені всю необхідну інформацію про свій улюблений клуб.

Компанія Dev iQ та ФК «Шахтар» опублікували мобільну аплікацію для фанів Шахтаря, котра вже доступна користувачам пристроїв на платформі iOS та Android. 

Вболівальники можуть завантажити її в магазинах Google Play та  Apple App Store. Розробниками був використаний новий підхід в розміщенні інформаційних блоків та візуальній подачі дизайну. Користувач легко і не задумуючись знайде всі необхідні дані, інтуїтивно рухаючись між розділами і блоками аплікації, яка дає можливість швидкого і зручного доступу до останніх новин, свіжих відеозаписів, фотографій, історії клубу та іншого.

Відео дня

Мобільна аплікація – це новий канал комунікації з вболівальником для футбольного клубу, тепер величезна армія фанів зможе мати доступ до всього необхідного в будь-який момент часу: на роботі, в подорожі, на відпочинку чи безпосередньо на стадіоні під час гри. Слід зауважити, що в тих випадках, коли під’єднання до Інтернет відсутнє, вболівальники далі зможуть читати про улюблений клуб, оскільки кожне оновлення інформації записується на мобільному пристрої.
Аплікація безкоштовна і оптимізована для роботи на екранах смартфонів. Підтримуються пристрої з ОС Android 2.3 і більш новими версіями, а також з iOS 5.x. та вище.

 

З допомогою аплікації «ФК Шахтар» фани можуть:
 - отримувати найсвіжіші новини з життя клубу;
 - дізнаватися подробиці профілю гравця, котрий Вас цікавить, статистичну та іншу інформацію;
 - задавати питання клубу;
 - переглядати останні публікації преси про клуб
 - переглядати останні фото репортажі
 - відео трансляції матчів
 - отримувати інформацію про матчі, які відбулися та майбутні матчі          -дізнаватися про цікаві факти з історії клубу та багато іншого

Важливо звернути увагу на те, що ФК «Шахтар» є першим футбольним клубом в Україні та одними з небагатьох ФК у світі, у котрого з’явилась аплікація для мобільних пристроїв.


Аплікація створена компанією Dev iQ - лідером в розробці та впровадженні складних мобільних рішень в різноманітних галузях, включаючи банківські послуги, платежі, телеком, енергетику, рекламну сферу.

Dev iQ займається створенням мобільних аплікацій на платформах iOS, Android, Windows Phone, RIM, а також бек-енд систем з використанням cloud-технологій, виконує складні інтеграційні задачі. Dev iQ має повний цикл розробки, починаючи від брейнстормингу та ідеї, закінчуючи публікацією в апсторах та маркетах та навчанням адміністраторів. Основна частина клієнтів Dev iQ знаходиться в Україні та Росії, компанія також має замовників в Азербайджані, Казахстані, Прибалтиці, Бельгії, Іспанії, Індонезії та США.
 

http://deviq.com.ua/
http://fb.com/deviq.com.ua