Київ. 28 листопада. УНІАН. У Києві в торговий-розважальному центрі ART MALL, на розі вул. Академіка Заболотного і Столичного шосе, наприкінці березня — на початку квітня 2013 року відкриється дитяче місто професій KidsWill, інвестиції в який становлять 2,5 млн дол.

Про це повідомив концептолог проекту KidsWill Володимир Тарновський на прес-конференції в УНІАН.

За його словами, керувати дитячим містом буде компанія ART MALL, яка виступає девелопером та інвестором проекту однойменного ТРЦ.

Відео дня

В.Тарновський відзначив, що KidsWill — це освітньо-розважальний комплекс для дітей віком з 3 до 14 років, в якому планується знайомити їх з принципами економіки і допомагати у виборі майбутньої професії.

Концептолог проекту KidsWill Владислав Холодов додав, що у місті всі діти реєструватимуться і одержуватимуть паспорти, а на його території діятиме своя валюта, яку можна буде заробити і витратити на тематичних станціях. Всього місто включатиме понад 30 станцій, зокрема: банк, автошколу, льотну школу з авіасимулятором, пожежну станцію.

Він уточнив, що вже розроблено дизайн проекту, закінчується архітектурне планування і розпочинається фаза активного будівництва.

Керівник проекту KidsWill Наталія Живицька відзначила, що, окрім дитячого міста, розважальна зона ТРЦ включатиме аеродинамічну трубу, гірськолижний клуб з рестораном і ігровими автоматами і виставковий центр (площею 1,5 тис. кв. м). Загальна площа розважальної зони становить близько 8 тис. кв. м.

Маркетинговий директор ТРЦ ART MALL Юлія Ванченко відзначила, що ТРЦ загальною площею близько 50 тис. кв. м вже побудовано, у будівлі ведуться оздоблювальні роботи. Якірними орендарями торгової частини комплексу стануть гіпермаркет Fozzy площею 9 тис. кв. м і гіпермаркет побутової техніки і електроніки Comfy.

Більш докладну інформацію про компанію та інвестиції в будівництво ТРЦ представники проекту не озвучили, відзначивши, що девелопер та інвестор проекту є партнером компанії, яка керує київським ТРЦ SkyMall і севастопольским ТРЦ Sea Mall.