До приходу в MetLife  Alico Світлана Кандиба більше 9-ти років працювала з корпоративними Клієнтами в українському представництві найбільшого страхового брокера Marsh & McLennan і протягом 3-х років займалася розвитком каналу корпоративних продажів ПрАТ Фідем Лайф (раніше - Фортіс Україна). Протягом 12 років роботи на страховому ринку Світлана Кандиба зарекомендувала себе як професійний і відповідальний  менеджер, який знає і впроваджує високі стандарти роботи в корпоративному сегменті, вміє поєднувати лояльність та індивідуальний підхід в роботі з Клієнтами та Партнерами.


На посаді Директора з корпоративних продажів MetLife  Alico, Світлана Кандиба ставить за мету розкрити в повному обсязі українського ринку страхування життя потенціал світового досвіду компанії по створенню і впровадженню програм соціального захисту персоналу для українських і міжнародних підприємств та корпорацій. Максимально і ефективно використовувати інструмент оптимізації роботи Employee Benefit програм за допомогою Maxix Pool, представником якого є MetLife  Alico. Основні завдання на новій посаді полягають у наданні конкурентних і привабливих продуктів для корпоративних Клієнтів, дотриманні високих стандартів обслуговування Клієнтів і взаємовигідній співпраці з Партнерами.

Колектив MetLife  Alico впевнений, що з приходом в команду Світлани Кандиби, буде відкрита нова сторінка в роботі з корпоративними клієнтами та партнерами, що в свою чергу, дозволить Компанії бути № 1 не тільки в сегменті індивідуальних, але і корпоративних програм страхування.

Відео дня

* Приватне АТ «Аліко Україна», що працює під брендом MetLife  Alico