Київ. 22 листопада. УНІАН. 1 грудня у Києві відбудеться 20-й благодійний ярмарок Міжнародного жіночого клубу міста Києва (IWCK).

Про це під час прес-конференції в УНІАН повідомила віце-президент Міжнародного жіночого клубу Марина Музиченко.

За її словами, мета ярмарку, який розпочнеться в експоцентрі «КиївЕкспоПлаза» 1 грудня о 10.00, - збір коштів на потреби малозабезпечених жінок, дітей, інвалідів та людей похилого віку.

Відео дня

Цього року на відвідувачів чекає лотерея, насичена розважальна програма, у тому числі для дітей, та асортимент різноманітних страв і товарів від 36 іноземних посольств та компаній. При цьому Афганістан та Латвія вперше візьмуть участь у заході.

«Протягом одного дня ви зможете здійснити вояж по 36 країназ і дослідити їхню культуру та кухню, придбати різноманітні подарунки на майбутні свята», - сказала М.Музиченко.

Вона зазначила, що минулого року ярмарок прийняв 5 тисяч гостей, а цього року очікується ще більше відвідувачів.

Під час минулорічного ярмарку організаторам вдалося зібрати 2 млн грн, повідомила президент Міжнародного жіночого клубу Ольга Терехова. За її словами, ці 2 млн грн «є відправною точкою для нас для цього року».

Як повідомив представник Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв Олексій Кийков, український стенд представить національну їжу, напої та одяг. Також планується провести майстер-класи, зокрема, для дітей – зі створення ляльки-мотанки та ліплення.