23 листопада 2012 року, о 19.00 в офіційному дилерському центрі Пежо «ВіДі Авеню» відбудеться урочиста презентація оновленого седана Peugeot 408.У програмі заходу: фуршет, запальні сети від діджея Alex Nademski, конкурси для дорослих і маленьких автолюбителів. Кожен гість заходу візьме участь у розіграші сертифікатів «Автоцивілка» від СК «ВіДі Страхування»*. Звертаємо увагу, що гості презентації зможуть записатися на тест-драйв новинки, що відбудеться 24 та 25 листопада у «ВіДі Авеню».

23 листопада 2012 року, о 19.00 на «червоній доріжці» офіційного дилерського центру Пежо «ВіДі Авеню» буде представлений оновлений седан Peugeot 408. Під час презентації шоу-рум дилерського центру наповнить романтична атмосфера Франції - вишуканий фуршет, музичний супровід від діджея Alex Nademski, забавні шаржі для гостей, а також можливість спостерігати за роботою професійного художника, що створить на полотні образ автомобіля мрії. Все це налаштує гостей заходу на знайомство з головним героєм торжества - універсальним стильним красенем, істинним французом Peugeot 408.

Елегантну зовнішність і класичну стриманість представника легендарного бренду підкреслюють високотехнологічні рішення, безпека і надійність, що гарантують впевненість на дорозі і комфорт водія. Цей автомобіль нового покоління, створений з урахуванням міжнародного досвіду Peugeot, специфіки клімату та дорожніх умов України, володіє відмінними технічними характеристиками і низкою практичних ергономічних рішень. Рекордна довжина в класі (4690 м) і велика колісна база (2,71 м) дозволили розширити простір для задніх пасажирів, забезпечуючи їм більше комфорту. Об'єм багажника складає 560 літрів. Велика ширина (1815 м) і висота (1505 м) кузова підвищують рівень безпеки і виводять Peugeot 408 у лідери серед автомобілів з просторим салоном.

Відео дня

Новий седан Peugeot 408 представлений в трьох традиційних рівнях комплектації: Access, Active і Allure. Базова комплектація вже включає в себе необхідний набір засобів активної і пасивної безпеки, а також: кондиціонер, протитуманні фари, передні склопідйомники, сучасну систему АБС з електронним розподілом гальмівних зусиль, систему екстреного гальмування, дві фронтальні подушки безпеки. Стартова ціна автомобіля складе - від $ 18 640 ** за базову версію Access.
Звертаємо увагу, що для зручності Клієнтів у «ВіДі Авеню» діють спеціальні умови кредитування на купівлю автомобілів Peugeot 408 від ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК»:

Офіційний дилерський центр Peugeot «ВіДі Авеню» є невід`ємною частиною «ВіДі АвтоСіті», першого і єдиного в Україні Міста Автомобілів.На сьогоднішній день «ВіДі АвтоСіті» — це об’єднання чотирнадцяти дилерських центрів у Києві та Одесі, загальною площею більше 50 000 кв. метрів, це більше 100 моделей різних марок, більше 150 сервісних постів, які обслуговують до 470 автомобілів щодня. Це повний комплекс послуг, включаючи тест-драйв, покупку авто, страхування, лізинг, кредит, trade-in (обмін автомобіля з пробігом на новий з доплатою різниці вартості), офіційний сервіс, аксесуари і запчастини. Це єдина Програма Лояльності «ВіДі АвтоСіті», що дає можливість користуватися знижками на обслуговування автомобіля, купівлю аксесуарів та запчастин, а також отримувати додаткові привілеї в будь-якому дилерському та сервісному центрі Києва та Одеси, що входять до складу Міста Автомобілів. Це преміальне обслуговування у всьому. Це справжнє Місто Автомобілів!

 

Офіційний дилерський центр Peugeot «ВіДі Авеню»

Місто Автомобілів. «ВіДі АвтоСіті»
вул. Велика Кільцева, 60
Софіївська Борщагівка, м. Київ
www.peugeot-vidi.com.ua
Т.+38 044 591-30-00