Альфа-Банк і бізнес-центр «Леонардо» повідомили про відкриття відділення «Київське», спланованого в новій концепції як з точки зору дизайну, так і підходу до банківського сервісу. Акцент в обслуговуванні зроблений на індивідуальний підхід: персональний менеджер буде супроводжувати клієнта протягом всього періоду співпраці з Банком.
«Бізнес-центр «Леонардо» обрали місцем розміщення своїх штаб-квартир багато провідних українських та зарубіжних компаній. Більшість співробітників цих компаній - люди з високим рівнем доходів, що потребують індивідуального підходу і високопрофесійних консультацій з управління своїми фінансами. Цілком логічно, що для обслуговування таких клієнтів Альфа-Банк вибрав саме наш бізнес-центр. Ми впевнені, що зможемо виправдати високі вимоги Альфа-Банку, і попереду нас очікують десятиліття взаємовигідного партнерства», - зазначив директор  БЦ «Леонардо» Ростислав Левінзон.
«Ми можемо з гордістю говорити про те, що разом з розвитком роздрібного бізнесу Альфа-Банку ростуть і розвиваються наші клієнти, - відзначає директор Роздрібного бізнесу Альфа-Банку (Україна) Піотр Качмарек. - Серед наших клієнтів вже зрозумілий сегмент, якому недостатньо просто якісного та оперативного обслуговування у відділеннях. Ці клієнти чекають від нас нових пропозицій та індивідуального підходу, який ми готові запропонувати».
Альфа-Банк (Україна) - універсальний комерційний банк, який є частиною міжнародного консорціуму «Альфа-Груп» і входить до числа найбільших банків України. Банк займає лідируючі позиції у всіх сегментах банківського ринку України. Альфа-Банк (Україна) користується репутацією надійного і стабільного фінансового інституту зі швидким, зручним сервісом та інноваційним підходом до обслуговування клієнтів.
Бізнес-центр «Леонардо» - бізнес-центр класу А, розташований в центі ділової активності Києва на перетині вул. Б. Хмельницького та Володимирської. Бізнес-центр вводився в експлуатацію двома чергами. Перша черга належить компанії Квін Пропертіз Юкрейн, другою чергою володіє ЕСТА холдинг. Бізнес-центр «Леонардо» має загальну площу 23 050 кв. м, кілька ресторанів і фітнес-центр. У 2007 році бізнес-центр був удостоєний нагороди Russia & CIS Premier Real Estate Award як найбільш видатний проект року.
Детальна інформація:
Олексій Сивак, головний радник CFC Consulting
тел.: +380 44 492 7599, e-mail: os@cfc.com.ua