Відомі в банківських колах брати Ростислав та ОлегПАВЛІЧЕНКИ  створили ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК«ФІНАНСОВИЙ ПАРТНЕР». 

Банк зареєстрований, отримав всі необхідні ліцензії Національного банку України, внесений до реєстру учасників Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

В даний час ПАТ «КБ«ФІНАНСОВИЙ ПАРТНЕР» надає весь перелік банківський послуг. Слоган установи «Український банк зі швейцарським характером!».

Відео дня

Чому такий девіз  і чим відрізняється новий банк від існуючих,  прокоментував  Голова ПравлінняРостислав  ПАВЛІЧЕНКО:
«Ми не створюємо просто сто сімдесят другого за рахунком банк! Формується абсолютно новий фінансовий інститут. Нам хапаємо досвіду і знань, як працювати на фінансовому ринку України ... Але за основу, взята швейцарська модель побудови і функціонування банківської установи. Система, де після другої світової війни не зафіксовано жодного випадку банкрутства банків. Надійність нашої установи - наріжний камінь, навколо якого все обертається. Це означає низький поріг ризиків, відсутність необгрунтованих спекулятивних операцій, відсутність непотрібних витрат .... Ми не женемося за показниками в чистому вигляді, і не роздуваємо фінансову бульбашку.  Спочатку - зберегти, і лише потім примножити. Надійність, яка породжує довіру.
На даний момент банк є сімейним за структурою, але в майбутньому ми плануємо зробити банк сімейним за своєю суттю. Наступність у поколіннях. Ми розглядаємо кожного клієнта, в першу чергу, як партнера. Партнера, який нам довіряє. Довіряє тому, що наш банк надійний!
».


Довідка.

Власники банку:
Ростислав ПАВЛІЧЕНКО - 60% і Олег ПАВЛІЧЕНКО  - 40% акціонерного капіталу.

Керівництво:
Голова Наглядової Ради - Олег ПАВЛІЧЕНКО.

Голова Правління - Ростислав  ПАВЛІЧЕНКО.

Державна реєстрація Банку здійснена 12 вересня 2012 Шевченківської районної у м.Києві державною адміністрацією, № 10741020000043180, код ЄДРПОУ 38322199.

19 жовтня 2012 Банк отримав банківську ліцензію № 265 Національного банку України.
26 жовтня 2012 Національний банк України надав публічному акціонерному товаристві «КБ«ФІНАНСОВИЙ ПАРТНЕР» Генеральну ліцензію на здійснення валютних операцій № 265.

30 жовтня 2012 ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК«ФІНАНСОВИЙ ПАРТНЕР» було внесено до реєстру учасників Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Банку видано свідоцтво учасника Фонду № 218 від 30 жовтня 2012