Київ. 15 жовтня. УНІАН. Група компаній Sport Life стане орендарем фітнес-клубу на Дніпровській набережній, 19-а в Києві замість клубу «Планета Фітнес, що закрився протягом одного дня».

Сьогодні на прес-конференції в УНІАН група компаній Sport Life і орендодавець приміщення фітнес-клубу, ТОВ «Київська житлово-будівельна компанія», підписали договір оренди на 15 років.

«Згідно з угодою оренди приміщень, вони («Планета Фітнес» - УНІАН) почали систематично порушувати пункти договору, зокрема пункт своєчасної оплати... Мало того, були проблеми, пов'язані з експлуатацією самого клубу, що призвело до погіршення технічного стану клубу. Тому було прийнято рішення щодо заміни оператора, заміни персоналу, який там працюватиме. В результаті переговорного процесу зі Sport Life ми досягли оптимальної угоди, яка дасть нам змогу надати всім членам клубу, які були в «Планеті Фітнес», членство в мережі Sport Life», - пояснив причину заміни орендаря директор ТОВ «Київська житлово-будівельна компанія» Олександр Ярош.

Відео дня

Він уточнив, що договір між «Планетою Фітнес» і «Київською житлово-будівельною компанією» було розірвано за обопільною згодою. Фітнес-клуб було закрито 1 жовтня 2012 року.

Засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов зазначив, що за 2 місяці в приміщенні планується провести реконструкцію. Відкриття фітнес-клубу площею 3,5 тис. кв. м заплановано на 15 грудня 2012 року. При цьому компанія має намір збільшити площу залів, додати устаткування, роздягальні, добудувати дитячий басейн, а також паркування.

Засновник ГК Sport Life повідомив, що переоформлення абонементів «Планети Фітнес» на абонементи Sport Life проходитиме з 17 жовтня по 1 листопада. При цьому абонементи будуть продовжені на період реконструкції приміщення.

Він додав, що 12-місячні абонементи будуть переоформлені без будь-яких доплат.

«Ми розуміємо, що беручи на себе 1,5 тисячі людей — це 1 млн. дол., які люди заплатили в касу, на які ми в наступні 12 місяців зобов'язані надавати послуги. Переговорний процес полягав у тому, що частину цього боргу фактично узяв на себе орендодавець і частину - Sport Life», - сказав Д. Єкімов.

А. Ярош уточнив, що питання, пов'язане з переоформленням абонементів «Планети Фітнес» терміном дії більше року (близько 140 осіб), вирішуватиметься в індивідуальному порядку.

Довідка УНІАН. Група компаній Sport Life заснована в 2001 році венчурним фондом «Київ-Капітал» в Мериленді (США) з метою інвестицій у спортивну інфраструктуру країн Східної Європи. Група компаній керує мережею фітнес-клубів у Санкт-Петербурзі та Україні (станом на 15 жовтня 2012 р. — 17 фітнес-клубів в Україні, 10 — у Києві), суші-барів «Євразія», магазинів спортивного одягу та інвентарю, мережею салонів краси. До групи також входить рекламне агентство і девелоперська компанія. Засновником групи компаній є Дмитро Єкімов.