Київ. 11 жовтня. УНІАН. Президент міжнародної громадської організації “Громадянський союз” Армен Мартиросян заявляє, що в 94-му виборчому окрузі Київської області нібито зафіксовано факти порушення виборчого законодавства.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

За словами А.Мартиросяна, представники “Громадянського союзу” як спостерігачі об'їхали округ №94 - зустрічалися з представниками громадськості, правоохоронними органами і перевіряли всі факти порушень.

Відео дня

А.Мартиросян стверджує, що зафіксовано значні порушення з боку кандидата в народні депутати від “Батьківщини” Віктора Романюка. А.Мартиросян продемонстрував фотографії, які свідчать про розміщення агітаційних матеріалів у недозволеному місці. “Крім того, виявлено факти несанкціонованого проведення мітингів. У нас є відповідний акт”, - сказав він.

Крім того, стверджує А.Мартиросян, є зафіксовані порушення з боку кандидата від Партії регіонів, діючого депутата Тетяни Засухи. “Вся пропаганда ведеться від імені діючого депутата України, а не кандидата. У нас зафіксовано факти агітації губернатором Київської області за кандидата від Партії регіонів Тетяну Засуху. Є відеоматеріали”, - сказав він.

Крім того, стверджує А.Мартиросян, зафіксовано факти підкупу виборців, “чорного піару”, тиск за допомогою адмінресурсу.

Він зазначив, що кандидати в депутати в цьому окрузі були запрошені на прес-конференцію, проте ні Т.Засуха, ні В.Романюк не прийшли.

А.Мартиросян також висловив здивування, що правоохоронні органи не реагують на такі факти порушення виборчого законодавства.