12 - 14 жовтня 2012 г., Київ.
Організатор – редакція журналу «Модний журнал».
Урочисте відкриття виставки відбудеться 12 жовтня о 12.00.
Для відвідувачів виставка буде відкрита:
12 та 13 жовтня з 10 до 19 години,  
14 жовтня – до 17 години. 
Місце проведення – Міжнародний виставковий центр,
м. Київ, Броварский проспект, 15, павільйон № 1.

IV Міжнародний Салон “Модна лялька” та VI Міжнародна виставка рукоділля та творчості зберуть відомих українських та європейських художників, дизайнерів, майстрів бісероплетіння, вишивки, батику та інших видів сучасного хобі та декоративно-прикладного мистецтва, компанії та магазини товарів для творчості.

В салоні “Модна лялька” представлено роботи понад 160 художників-лялькарів з України, Німеччини, Італії, США, Росії, Білорусії, Молдови.

Відео дня

В експозиції авторські колекційні ляльки, ведмедики Тедді, унікальні іграшки.
Міжнародний фонд “Куклы Мира” представить художній проект “Захід – Схід – Ляльки XXI століття”. Куратор проекту Ірина Мизіна – засновник першої лялькової галереї в Росії.

Відбудеться презентація книжок українських авторів:
- “Шиємо Тедді – малюків та їх друзів”. Автор – Оксана Скляренко – Тедді – майстер, викладач, призер міжнародних конкурсів, автор першого в Україні посібника зі створення Тедді та моделювання іграшки (Київ, Україна).
- “Вишивка бісером. 3-D ефекти і інші хитрощі”. Автор – Анна Бистрик. Дизайнер, викладач, призер міжнародних конкурсів (Київ, Україна).
Міжнародне журі підведе підсумки конкурсу “Модна лялька-4”, учасниками якого є 32 українських і російських художника.

Відвідувачі зможуть придбати твори мистецтва безпосередньо у майстрів, які поділяться своїми секретами на майстер-класах та майстер-шоу.
Тематика майстер-класів: ліплення авторської ляльки, пластилінові іграшки, мініатюрна скульптура, вишивка стрічкою, фриволіте, роспис тканин, вишивка бісером, техніка гільйоширування, створення аксесуарів для ляльок з дерева, шкіри, металу.
Докладно з програмою майстер-класів можна ознайомитися на сайті журналу та виставки.
http://modnalyalka-3.jimdo.com
http://www.biserknitting.com/ru/Perechen_master_klassov/
Новий розділ виставки.
- “Вишивка шовковими стрічками”. Унікальні роботи представлять майстри вишивки Ді Ван Нікерк (ПАР), Хейзл Блом Камп (ПАР), Єва Кокошка (Польща), Любов Квартюк (Росія).
III Міжнародний конкурс “Бісерний ексклюзив” представлять 32 дизайнери з України, Росії, Казахстану, Великобританії, Японії та Австралії.
Відвідувачі виставки зможуть побачити понад 100 ексклюзивних конкурсних робіт.
В програмі майстер-шоу від Соноко Нозі – дизайнера біжутерії з Японії, покази колекцій дизайнерської біжутерії, виступи творчих колективів.
Запрошуємо відвідати салон “Модна лялька” та виставку “Золоті руки майстрів”.
Організатор салону та виставки “Модний журнал”.
Це щомісячне видання про сучасне хобі для початківців та професіоналів. В ньому представлені бісероплетіння, батик, фото уроки, досвід дизайнерів, поради початківцям, конкурси та виставки.
Контактна інформація:
телефон +380 68 358 35 50
факс 044 559 56 45 
e-mail  fairybeads@mail.ru
корпоративний сайт http://www.biserknitting.com
контактна особа для ЗМІ Шуманський Юрій Вікторович