Кредитна картка від Піреус Банку – це можливість придбати необхідні товари чи послуги у будь-який момент, при цьому пільговий період користування коштами складає до 51 дня.
 

З жовтня 2012 року Піреус Банк в Україні пропонує клієнтам скористатися новим продуктом – кредитною карткою VISA, яка допоможе впоратися з непередбачуваними витратами і придбати необхідні товари і послуги в кредит, оптимально плануючи свій бюджет.
Максимальна сума кредиту по картці складає 35 тис. грн. Клієнти можуть оформити кредитну картку VISA Classic або Gold.
«Пропонуючи клієнтам цей продукт, наш банк керується європейськими стандартами сервісу. Головна перевага для держателя кредитної картки – це можливість купувати необхідні товари чи послуги у будь-який момент незалежно від дати надходження коштів на рахунок клієнта, – розповіла Олена Горлушко, керівник відділу карткового бізнесу Піреус Банку в Україні. – Завдяки подовженому пільговому періоду (до 51 дня) клієнти можуть використовувати кредитні кошти на картці під 0,0001% річних, що значно привабливіше, ніж звичайні споживчі кредити. Держателі кредитних карток також можуть багаторазово використовувати кредитні кошти і погашати заборгованість у зручний час повністю або частинами».
Скористатися кредитною карткою від Піреус Банку можна як в Україні, так і за її межами.
Олена Горлушко, керівник відділу карткового бізнесу Піреус Банку в Україні: "Головна перевага для держателя кредитної картки – це можливість купувати необхідні товари чи послуги у будь-який момент"
«Цією карткою можна розрахуватись у торгово-сервісних підприємствах по всьому світу, де обслуговуються платіжні картки VISA, не турбуючись про збереження готівкових коштів, – говорить О. Горлушко. – А якщо терміново знадобиться готівка, її можна зняти з кредитної картки у будь-якому банкоматі».
Пільговий період користування кредитною карткою від Піреус Банку з символічною процентною ставкою 0,0001% річних у гривні складає до 51 дня у залежності від календарної дати використання кредитних коштів. Після завершення пільгового періоду відсоткова ставка становитиме 2,75% (для VISA Gold) або 3% (для VISA Classic) на місяць. Мінімальний щомісячний платіж по кредитній картці складає 10% від фактичної заборгованості.
І що дуже важливо, Піреус Банк надає безкоштовну інформацію про стан рахунку власникам кредитної картки (за допомогою системи інтернет-банкінгу Winbank, інформаційної лінії Піреус Банку або за допомогою послуг SMS-інформування та E-mail інформування).
Оформити кредитну картку можна у будь-якому відділенні Піреус Банку. Середній строк її оформлення складає 5 робочих днів. Для відкриття рахунку необхідний мінімальний набір документів.
Крім того, на сайті Піреус Банку можна подати онлайн-заявку на оформлення кредитної картки, і спеціаліст банку зателефонує для уточнення подробиць у зручний для клієнта час.
Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 74 млрд. євро (після поглинання «здорової» частини активів Сільськогосподарського Банку Греції ATEbank, станом на 27.07.2012). Заснований у 1916 г., Піреус Банк здійснює діяльність у 10 країнах світу. В Україні Піреус Банк представлений з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво №25).
Чисті активи Піреус Банку в Україні станом на 1 червня 2012 року складають 3,5 млрд. грн., уставний капітал – 1,628 млрд. грн., регулятивний капітал – 837 млн. грн.
Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 29.05.2012), який характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади.
Банк також має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» із прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 30.08.2012). Цей довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним із найвищих рейтингів, які присвоюють банкам, що працюють на українському ринку.
Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до переліку банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.
 

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Катерина Калиновська
Тел.: +38(067)688–62–14
e-mail: kkalynovska{at}piraeusbank.ua

Відео дня