20 вересня  у м. Київ за адресою вул. Бальзака – 8г, було відкрито оновлений стадіон загальноосвітньої школи № 264. Подія відбулося за участі Віталія Кличка у рамках проекту «Клич друзів – граймо разом!», що проводиться спільно Фондом братів Кличків та Фундацією Кока-Кола. Відкриття оновленого стадіону організатори перетворили на справжнє спортивне свято. У його рамках відбулися шкільні змагання з різних видів спорту, нагородження збірних команд школи № 264, що зарекомендували себе на районних та міських змаганнях. Віталій Кличко допомагав долучатися школярам  до вправ на нових тренажерах.

Як Голова правління «Фонду братів Кличків», він висловив вдячність соціально відповідальній компанії  Кока-Кола, яка робить дуже багато для того, щоб забрати дітей з вулиці, аби вони росли здоровими і гармонійно розвинутими.

Відео дня

Особливість відкриття оновленого шкільного стадіону для партнерів полягає в тому, що він готувався у якості ювілейного, 100-го спортивного об’єкту, що споруджувався у рамках проекту за 7 років його дії. 24 вересня у Миколаєві було відкрито останній, 12 дитячий спортмайданчик із запланованих цього року у рамках проекту «Клич друзів – граймо разом!»