Київ. 26 вересня. УНІАН. Завтра в Києві відбудеться прем'єра льодового мюзиклу "Вогні великого міста".

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив виконавчий продюсер спектаклю, автор ідеї Ілля Авербух.

"Для нас виступати в Києві - дуже знаково. Ми вперше вивозимо спектакль "Вогні великого міста" за межі Росії, тому для нас, звичайно, завтрашній виступ дуже важливий: який ми одержимо резонанс, адже київська публіка дуже вимоглива... Ми сподіваємося, що цей виступ дасть можливість нам повернутися і зробити більшу кількість виступів", - сказав І.Авербух.

Відео дня

За його словами, аналогів цього спектаклю в світі не існує. "Його унікальність в тому, в ньому бере участь "золотий" склад світового фігурного катання, це костюми, це більш як 60 учасників, живий вокал і так далі", - наголосив продюсер.

У свою чергу учасник спектаклю Роман Костомаров зазначив, що якби років п'ять тому "нам хтось сказав, що такий спектакль можливий, ми б у це не повірили". "У цьому спектаклі важливо, що твоя невдача може стати невдачею всіх, тому ти не можеш підвести команду", - додала учасниця мюзиклу Тетяна Навка.

Підсумовуючи сказане, І.Авербух наголосив: "Ми дуже хотіли б, щоби завтра всі охочі прийшли на наш спектакль, а не знаходили собі виправдань: ой, не було реклами, ой, квитки дорогі!".