Київ. 20 вересня. УНІАН. 27 вересня у київському Палаці спорту вперше в Україні покажуть російський мюзикл на льоду «Вогні великого міста» за мотивами однойменного фільму Чарлі Чапліна.

Про це майстер спорту міжнародного класу, автор ідеї, продюсер мюзиклу Ілля Авербух повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

За його словами, до цього мюзикл показували лише у Москві, Санкт-Петербурзі та Лондоні.

Відео дня

«Але справжнє гастрольне життя починається з Києва», - сказав І.Авербух.

Він наголосив, що «Вогні великого міста» - це не льодове шоу, а саме спектакль, у якому поєднані вокал, танець, фігурне катання, емоційність драми і циркове мистецтво.

За словами режисера, у мюзиклі будуть задіяні масштабні декорації, вокальні партії наживо виконають російські солісти відомих мюзиклів «Метро», Notre Dame De Paris, «Ромео і Джульєтта»

Також І.Авербух наголосив, що у спектаклі задіяні зірки, зокрема Олексій Ягудін, Тетяна Навка, Роман Костомаров, Тетяна Тотьмяніна, Максим Маринін, Марія Петрова, Олексій Тихонов та інші.

Вистава вже отримала премію «Зірка театру», нагороду Best Brand Awards 2010 у номінації «Подія року» та Премію Олега Янковського в номінації «Творче відкриття-2011».

Крім того, І.Авербух зазначив, що спектакль пізніше планують показати у Донецьку, Дніпропетровську та Харкові.

Водночас режисер пошкодував у зв’язку з тим, що через певні технічні проблеми в Києві спектакль покажуть лише 27 вересня, а не 26 і 27, як планувалося раніше.

У свою чергу виконавчий продюсер концертного агентства «Культурна революція», що організує гастролі, Костянтин Шевкаленко запевнив, що всі глядачі, які придбали квитки на спектакль на 26 вересня, отримають можливість переглянути його 27 вересня.