Київ. 18 вересня. УНІАН. Система WebMoney.UA ініціювала соціальну екологічну акцію “Україна - мій край заповідний”.

“Мета акції - звернути увагу громадськості на проблему захисту і збереження українських заповідників”, - говориться в прес-релізі WebMoney.UA, поширеному на прес-конференції в УНІАН у вівторок.

Суть акції полягає в тому, що в Facebook було створено спеціальний додаток, в якому кожен бажаючий зможе віддати свій голос за один із заповідних об'єктів, а система WebMoney.UA віддасть за кожен голос учасника 1 гривню.

Відео дня

“Одержана таким чином кількість голосів буде еквівалентною сумі, яку WebMoney.UA вкладе в придбання необхідного устаткування і спорядження для охоронної служби заповідника, що набрав найбільшу кількість голосів”, - сказала на прес-конференції керівник PR-проектів WebMoney.UA Олена Фоміна.

До списку заповідників, за який можна віддати свій голос, увійшли біосферні заповідники Карпатський, Дунайський, Чорноморський, “Асканія-Нова”, а також Національні природні парки “Хотинський”, “Бузький Гард”, “Дворічанський” і “Гетьманський”.

Довідка УНІАН. Cистема інтернет-розрахунків WebMoney Transfer заснована в 1998 р., а в Україні працює з 2003 року. Системою користується близько 2,5 млн. українців.