IX Міжнародне ножове шоу «Сталева грань» відбудеться 17-18 листопада 2012 року у виставковій залі Торговельно-промислової палати України.
Свято краси і величі клинкових виробів вже не перший рік є основною подією в Україні для людей, що захоплюються і цінують холодну красу.

Головною особливістю «Сталевої грані» є можливість спілкування колекціонерів, майстрів і знавців клинкових виробів з новачками, що цікавляться ножами, їх історією і виробництвом.
Мета шоу, в першу чергу, розвиток ножової культури і ознайомлення з світовими шедеврами самих різних майстрів,  як сучасності, так і минулого.

Успіх «Сталевої грані» у відвідувачів, кількість яких з кожним роком збільшується, пояснюється  різноманітною розважальною шоу-програмою, в рамках якої можна побачити широкий спектр використання клинкових виробів: від бойових мистецтв до кулінарії.
У програмі свята заплановані майстер-класи, показові виступи, конкурси і лекції.

Відео дня

Традиційно в рамках заходу для відвідувачів буде працювати «Місто майстрів», де можна не тільки побачити роботу професіоналів ножової, ковальської, гончарної справи та інших народних ремесел, але й спробувати щось зробити самому.
Відвідувачі «Сталевої грані» зможуть побачити лицарські поєдинки і турніри по стрільбі з традиційного та історичного лука.
Крім того,  глядачі зможуть взяти участь в різних конкурсах і одержати цінні тематичні призи від організаторів.

В рамках ножового шоу «Сталева грань» можна ознайомитися з роботами майстрів з України, країн СНД і світу, дізнатися про тенденції сучасного ринку.

Унікальні люди, незвичайні роботи – постійно присутні на шоу, а на цей раз організатори представлять особливу номінацію: «Легендарна особистість «Сталевої грані».
Номінанти – неординарні люди, які роблять великий внесок для розвитку суспільства і культури.
Хто ж стане першим володарем нагороди відвідувачі зможуть дізнатися у суботу, 17-го листопада на відкритті ножового шоу, де і відбудеться церемонія нагородження.

В рамках ножового шоу працюватиме комісія Національного проекту Книга рекордів України (акредитований партнер Книги рекордів Гіннеса).

Для всіх представників ЗМІ,  що пройшли акредитацію, відбудеться розіграш цінних призів, приурочений до дня Телебачення, радіо і зв'язку.

В рамках святкування Дня студента на ножовому шоу будуть проведені конкурси з цінними призами. Для участі в конкурсі необхідно пред'явити організаторам студентський квиток.

З питань участі і партнерства в ножовому шоу «Сталева грань» звертатися за тел. (044) 536-11-15 (14; 16), (066) 172-17-85.
З питань спонсорства і замовлення квитків – за тел. (050) 566 63 16.

Повна програма IX Міжнародного ножового шоу «Сталева грань» буде опублікована 1 листопада 2012 року.

Детальна інформація про Міжнародне ножове шоу «Сталева грань» на сайті: http://steeledge.com.ua/