Київ. 9 серпня. УНІАН. «Крымская водочная компания» (КВК), один з найбільших виробників алкогольних напоїв в Україні, за 6 місяців 2012 року збільшила обсяг виробництва горілки на 8% проти аналогічного періоду 2011 р. - до 2,1 млн. дол.

Про це повідомив на проведеній в УНІАН прес-конференції генеральний директор ТОВ «КВК» Джонатан Вейл.

«Ці шість місяців були успішними для нас", - відзначив Д.Вейл.

Відео дня

При цьому гендиректор КВК зазначив, що вони планують в 2012 році випустити в цілому продукції обсягом понад 5,5 млн. дол.

Разом з тим Д.Вейл повідомив, що загальне виробництво коньяку в першому півріччі цього року впало на 12,3% - до 0,08 млн. дол, виробництво вина знизилося на 48,9% - з 0,12 млн. дол у першому півріччі минулого року до 0,06 млн. дол. у першому півріччі 2012 року.

На прес-конференції Д.Вейл також відзначив, що найбільш успішним брендом у портфелі компанії є торгова марка "Меdoff".

Обсяг виробництва продукції під цією торговою маркою зріс у першому півріччі на 18,5% порівняно з аналогічним періодом минулого року і становив 1,423 млн. дол, а продаж зріс на 8% і становив 1,275 млн. дол.

Як повідомляв УНІАН, ТОВ «Крымская водочная компания», великий виробник лікеро-горілчаної продукції, засновано в 2009 році. Компанія виробляє продукцію на лікеро-горалчаному заводі в Сімферополі, який орендує у ТОВ «СВ-Плюс». У продуктовому портфелі «КВК»: «Medoff», «Природная коллекция», «Наша Марка», «Хуторок», «Мърная», «Longmixer» і «Коктебель».

У вересні 2011 року власник інвестиційної компанії «Eastern Beverage Company S.A.» (Люксембург) британський бізнесмен Ніл Сміт оголосив про укладення угоди з придбання ТОВ «Крымская водочная компания» (КВК, Україна).