Київ. 20 липня. УНІАН. Німецька компанія Schwamborn і її офіційний представник в Україні компанія «Світ Будівельної Техніки» безкоштовно відремонтували частину підлоги у київському Палаці дітей та юнацтва.

Як повідомив на прес-конференції в УНІАН регіональний менеджер компанії Schwamborn у Східній Європі та країнах СНД Іван Мінтчев, це вже третій благодійний проект за останні три роки, який реалізувала компанія. За його словами, подібні проекти компанія раніше реалізувала в Румунії, Македонії та Болгарії.

І.Мінтчев зазначив, що Schwamborn має намір у майбутньому продовжити цю традицію, і можливо наступного року вони знову приїдуть в Україну.

Відео дня

“Який буде наступний проект, скажемо через рік”, - сказав І.Мінтчев, додавши, що вже зараз компанія «Світ Будівельної Техніки» приймає відповідні заявки і розглядає їх.

За словами І.Мінтчева, на прикладі ремонту підлоги у Палаці дітей та юнацтва було продемонстровано інноваційні технології, якими дуже пишається компанія. Так, відповідні роботи були завершені за три дні, в той час як за традиційними технологіями на ремонт підлоги такої площі було необхідно не менше 7 днів. Також він зауважив, що роботи виконували лише двоє кваліфікованих інженерів, а не 5 осіб, яких треба було б залучити на об’єкт, якщо працювати за старими технологіями.

Крім того, І.Мінтчев звернув увагу, що для обробки підлоги використовувались екологічно чисті матеріали. Він також запевнив, що термін експлуатації відновленої підлоги – не менше 50-60 років

Директор компанії «Світ Будівельної Техніки» Валерій Семенюк висловив переконання, що українські підприємці давно готові брати участь у благодійних проектах, особливо в тих, які стосуються дітей.

“Крім того що вони працедавці, виплачують заробітну плату, також вони допомагають школам, дитячим садочкам, закладам дитячої творчості. А влада, уряд мають допомагати бізнесменам і не заважати їм працювати, але, на жаль, не завжди так виходить”, - зауважив В..Семенюк.

Зокрема, за його словами, для середнього бізнесу, до якого належить компанія «Світ Будівельної Техніки», перш за все важливо, щоб влада та уряд діяли відкрито, а також доопрацювали законодавство, яке на сьогодні дуже “заплутане”.

*** Підприємство Schwamborn спеціалізується на виробництві техніки для відновлення кам'яної і бетонної підлоги у приміщеннях громадського та промислового призначення.