Київ. 17 липня. УНІАН. «Авторадіо» 15 вересня організовує на Майдані Незалежності у Києві концерт гурту «Машина времени», вхід на який буде безкоштовним.

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН представник організатора заходу - креативний директор радіогрупи УМХ Ігор Ларін.

“Перш за все, це велике сучасне концертне шоу. “Машина времени” дуже рідко дає концерти у своєму повному складі, у так званому класичному складі, у якому вони виступають досить давно. І можу сказати, що, можливо, в житті нашому з вами, у житті прихильників групи більше такого концерту не буде. Це ункальна можливість побачити усіх “машиністів” на одній сцені з найкращими, з перевіреними та відомими усій країні піснями”, - підкреслив І.Ларін.

Відео дня

За матеріалами концерту планується випуск DVD.

Поки невідомо, чи буде транслюватися цей концерт на якомусь з українських телеканалів, однак точно його можна буде подивитись на російському «Першому каналі» і послухати в ефірі «Авторадіо», сказав І.Ларін.

За його словами, аналогічна акція проводилась три роки тому в Тушино у Москві. Тоді зібрались близько 120 тисяч прихильників “Машины времени”.

“Будь-яка людина, яка забажає приїхати на “Машину времени”, зможе це зробити. На Майдані величезна кількість місць. Ми очікуємо десятки тисяч народу, який приїдуть не тільки зі столиці на концерт, але й з різних міст мовлення “Авторадіо”, - зазначив І.Ларін.

Як поячнив І.Ларін, організовується концерт саме цього гурту, тому що він є близьким великій кількості слухачів різних вікових категорій. Крім того, ця музика – формат “Авторадіо”.

“Машина времени” для “Авторадіо” – це знакові артисти, і ми удостоїлися унікальної можливості привезти їх у Київ для усіх слухачів “Авторадіо”, - додав І.Ларін.

У свою чергу, генеральний продюсер радіогрупи УМХ Максим Яковенко зауважив: “У залежності від смаків аудиторії та віяння часу трек-лист радіостанції постійно оновлюється. Але є виконавці, навколо яких будується формат станції: гурт “Машина времени” – один із таких виконавців для “Авторадіо”, і тому для нас не тільки велика честь, але й вдача отримати можливість організувати їхній концерт у Києві”.

Програмний директор «Авторадіо» Сергій Неловкін повідомив, що під час концерту буде проводитися низка акцій від “Авторадіо”, зокрема, розігруватимуться 10 гітар з автографом Андрія Макаревича, а також шанс потрапити у фан-зону перед сценою.

У соціальних мережах і на сайті “Авторадіо” проводиться голосування за трек-лист концерту, тобто, обираються 20 найулюбленіших пісень.

Як повідомили організатори, на концертну сцену 15 вересня вийдуть А.Макаревич, Євген Маргуліс, Олександр Кутіков, Валерій Єфремов, Андрій Державін.

Початок концерту - о 19.00.