6 липня в УНІАН відбудеться прес-конференція першого секретаря ЦК Ленінського комсомолу України, члена Президії ЦК КПУ Олександра Присяжнюка на тему: «Молодь вимагає реальних змін!», приурочена до проведення з'їзду Ленінського комсомолу Україну.

У заході візьмуть участь 289 делегатів з кожного регіону країни, гості з країн СНД і Європи. Комсомольці обговорять доповідь за звітний період і пыдготують план дій на найближчу перспективу.

Під час прес-конференції: буде оголошено звіт про діяльність комсомолу Україні за період з грудня 2009 по липень 2012 року, оприлюднені питання, які обговорюватимуться на з'їзді та плани роботи на подальшу перспективу.

Відео дня

Одним з основних акцентів діяльності комсомолу є активна участь всіх комсомольців у житті країни , а також робота комсомольських груп в усіх областях Україні.

На сьогоднішній день десятки комсомольців висунуті по мажоритарних округах на виборах депутатів ВРУ

Як живеться молоді в Україні? Які проблеми турбують молодих українців? Що пропонує Компартія молоді і як все це реалізувати? Ці та інші теми будуть обговорюватися під час прес-конференції в УНІАН.

Перший секретар ЦК Ленінського комсомолу України Олександр Присяжнюк запрошує до діалогу всіх, хто вірить в молодіжний потенціал країни і готовий разом будувати майбутнє України.

Поставити своє запитання спікеру можна за адресами:

ck.lksmu@gmail.com

www.lenkomsomol.net.ua

www.twitter.com/komsomolua,

www.vk.com/lenkomsomol

www.facebook.com/komsomolua

Відповіді Олександра Присяжнюка на найважливіші та найцікавіші питання будуть озвучені в on-lane режимі 6 липня в 14.30 на сайті УНІАН.