Компанія System Integration презентує на українкому ринку ідеальне подарункове рішення - сертифікат DaruYou.

Головна ідея подарункового сертифіката «DaruYou» - вільний вибір, гарантія позитивних емоцій, проста та доступна можливість подарувати або отримати в подарунок все, що бажаєш!

Скільки разів, готуючись до свят або важливим життєвим моментам, Ви задавалися питанням вибору подарунка? Близькі люди на це питання відповідають “важливий не подарунок, а увага” . А підібрати презент керівнику, партнеру або співробітникам часом зовсім неможливо.

Відео дня

Тепер рішення знайдено - це сертифікат «DaruYou»!

Відвідати ресторан, придбати стильний одяг, взуття та косметику, розслабитися в СПА-салоні, відпочити в розважальному центрі, комбінувати на свій смак будь-які товари та послуги - цю унікальну можливість надає подарунковий сертифікат «DaruYou» . Погравши в боулінг сьогодні, Ви можете пообідати в будь-якому з ресторанів партнерської мережі завтра, придбати річ, що сподобалась через тиждень або відвідати салон краси через місяць. Втілення своїх бажань можна реалізувати одразу або отримати задоволення протягом кількох місяців. Вибір задоволень ось що надає Вам карта «DaruYou»!

“Створюючи подарунковий сертифікат «DaruYou» ми, в першу чергу, орієнтувалися на сучасний і реальний український ринок, де є різні економічні можливості й потреби, але в той же час європейське бажання вільного вибору. Дуже важко вгадати, що подарувати людині, яку погано знаєш, а ще важче, якщо у людини давно все є. Навіть у таких складних ситуаціях ідеальним рішенням стане сертифікат «DaruYou», який дозволяє висловити повагу та при цьому надає вибір самому одержувачу. «DaruYou» - прекрасний спосіб подарувати не просто конверт з грошима, а його стильний, елегантний і святковий еквівалент“ - прокоментувала створення сертифіката Дарина Шевченко, операційний директор компанії System Integration.

Компанія System Integration, яка створила подарункового сертифікат «DaruYou», активно діє на ринку інформаційних технологій понад 15 років.

Подарунковий сертифікат «DaruYou» - це найкращий і найзручніший подарунок для сучасної людини.

Адже справжня свобода - це можливість вибору!

Детальна інформація на сайті«DaruYou»

http://www.daruyou.com/

Контакти: тел. +38 044 333-30-10 , info@DaruYou.com