Київ. 12 червня. УНІАН. Заступник міського голови Умані з питань діяльності виконавчих органів міської ради Максим Поляков заявляє, що звільнився через бездіяльність влади.

Про це він повідомив під час прес-конференції в УНІАН.

«Вчора я написав заяву на звільнення. Вчора в нас відбулася сесія: з моєї ініціативи, я попросив зібрати депутатів, щоб у нас відбулася сесія з питання моєї відставки», - повідомив М.Поляков.

Відео дня

За словами М.Полякова, обійнявши посаду заступника мера Умані з питань діяльності виконавчих органів міської ради 1,5 роки тому, він почав займатися концепцією стратегічного розвитку Умані.

«Але, на жаль, як виявилося, це абсолютно нікому не потрібно. Кожен думає, як би кого не зачіпали, щоб усе було тихенько і ніхто нічого не робив», - сказав М.Поляков.

Серед проектів, які він відстоював. М.Поляков відзначив відкриття минулого року бізнес-інкубатора для молодих підприємців та єдиного дозвільного центру - місяць тому.

Колишній посадовець також додав, що намагався провести модернізацію комунальної сфери міста, зокрема, залучити інвесторів до реконструкції водоканалу, адже вода у місті подається лише 6 годин на день.

«Вони були готові трохи більше ніж за рік забезпечити цілодобове водопостачання міста. Крім того, водоканал залишався б у нашому користуванні, і тарифи залишалися такими, як вони у нас є», - повідомив М.Поляков.

Проте, за його словами, влада не підтримала ані цей проект, ні проект з реформування міських житлових ремонтно-експлуатаційних управлінь.

Також М.Поляков зауважив, що першим у Черкаській області у своєму робочому кабінеті встановив відеокамери, за допомогою яких кожен бажаючий міг у режимі он-лайн спостерігати за його роботою. Він також заявив, що ініціатива встановити такі камери у всіх кабінетах мерії для забезпечення прозорості роботи влади також не знайшла підтримки.