На честь майбутніх футбольних баталій колективом дельфінарію "Немо" було прийняте рішення назвати малюка Євро. У дельфінарії вірять, що цей неймовірний знак принесе українським футболістам удачу на чемпіонаті.

Батьки новонародженого, морські котики Клепа і Ронні, - талановиті артисти дельфінарію "Немо". Стать малюка поки визначити неможливо, але мама і Євро почуваються добре. Для них виділили окремий вольєр. До речі, одразу після народження морський котик вже міг бачити, чути, спілкуватися з мамою за допомогою звуків і навіть активно пересуватися. Любляча мама, ветеринари і тренери цілодобово не відходять від котика. Допомогу та консультації при народженні малюка Євро надавали кращі експерти з ластоногих.

Познайомитися з малюком і його батьками можна вже з сьогоднішнього дня під час нової програми київського дельфінарію "Немо". Ця програма присвячена Євро-2012 і називається "Граємо разом". Під час вистави її учасники - морські котики, кумедне морське левеня і дельфіни-афаліни - за спеціальною процедурою будуть вгадувати результати матчів Євро-2012. Прогнози артистів дельфінарію "Немо" обіцяють бути не менш точними, ніж прогнози відомого футбольного провісника восьминога Пауля, та інших провісників Євро-2012 - харківського тхора на прізвисько Фред, польської слонихи Чітти і київського кабанчика на прізвисько Хряк.

Відео дня

Народження морського котика - унікальне, але це далеко не перший випадок народження морських тварин в мережі дельфінаріїв "Немо". Усього за історію його діяльності там народилося вже 10 дельфінят. Це говорить про те, що вихованцям створені ідеальні умови для їх життєдіяльності і розмноження. Новонароджений морський котик Євро відкритий до спілкування і готовий зустрітися з журналістами. Детальну інформацію можна дізнатись за тел.: (044) 520-5555, (097) 920-8879, (050) 280-0004.