“Секрет вічного життя вже давно відкрито: це любов та її плоди - діти...”

Бути мамою – найкраща робота

Бути мамою – це найскладніша і водночас найкраща робота в світі. У цьому упевнена компанія P&G, виробник таких відомих брендів як Ariel, Pampers, Gillette, Pantene, Olay і багато інших. Саме жінкам, що обрали найпочеснішу професію материнства, присвячено ролик «Найкраща робота», знятий в рамках соціального проекту P&G «Спасибі, мамо!». У ньому актори і спортсмени з трьох континентів розповідають про неоціниму роль матерів у вихованні олімпійців і просто прекрасних дітей.

Відео дня

Ті, хто не вірить, що материнство - це справжня праця, ніколи не намагалися підрахувати мільйони годин, витрачених на прибирання, готування, прання, походи по магазинах і безліч інших рутинних дрібниць, якими заповнене життя сучасних мам. А між іншим, якщо дівчина починає мити посуд щодня в 18 років, то за середньостатистичне життя, вона витратить на це не найбільш захоплююче заняття близько 9 місяців! Це взагалі-то термін, за який можна не тільки переробити масу приємних речей, але і, власне, стати мамою!

Бути мамою – найкраща робота

Проте, сучасні мами рідко голосно кричать про свої успіхи. Багато хто з них встигає не тільки займатися дітьми, але ще і робити кар'єру, присвячувати час численним захопленням і відмінно виглядати. На жаль, більшість їхніх щоденних подвигів сприймаються всіма як належне. Суспільство звикло до «супер-жінок», які здатні тримати все під контролем, все встигати, всім допомагати. Сьогодні мами на ділі володіють відразу цілим списком навичок і вмінь - вони вчителі і доглядальниці, кухарі та водії, психологи і медсестри. Проект «Спасибі, мамо!» закликає задуматися про це і знайти час подякувати мамам за їхню працю, допомогу і підтримку. А мамам ми хочемо нагадати, що їхня «робота» - найкраща!

Якщо ви цінуєте «роботу» мами так само, як і ми, приєднуйтеся до груп «Спасибі, мамо!» на Однокласниках і ВКонтакте!