Український інститут розвитку медіа (UMDI) залучений Українською асоціацією видавців періодичної преси (УАВПП) у якості комунікаційного партнеру в рамках підготовки до 64-го щорічного Всесвітнього Газетного конгресу та 19-го Всесвітнього Форуму Редакторів, які відбудуться у Києві 2-5 вересня 2012 р.

64-й щорічний Всесвітній Газетний конгрес та 19-й Всесвітній Форум Редакторів – головна подія в міжнародному медіабізнесі. WAN-IFRA 2012 стане першою міжнародною медіа подією такого масштабу в Україні. Очікується, що для участі у заході Київ відвідають більше 1000 делегатів та представників впливових міжнародних ЗМІ: видавці, головні редактори, провідні міжнародні репортери.

У ході Конгресу та Форуму Редакторів учасники обговорять перспективи розвитку друкованих видань в ключових регіонах світу, майбутнє видавничої індустрії, головні тенденції у редакціях та у лідерстві видавничого бізнесу, прорив цифрової преси та історії успіху у цифрову епоху. Будуть розглянуті кращі приклади лідерів, що визначають майбутнє сфери друкованих медіа, а також представлений Глобальний звіт з інновацій у газетній індустрії. У рамках заходу буде вручена міжнародна премія «Золоте перо свободи».

Відео дня

Борис Ложкін, президент групи компаній United Media Holding (UMH Group), член правління WAN-IFRA та віце-президент Української асоціації видавців періодичної преси (УАВПП) запросив WAN-IFRA провести 64-ий щорічний Всесвітній Газетний конгрес та 19-ий Всесвітній Форум Редакторів в Україні. Уповноваженою стороною, що приймає Конгрес та Форум Редакторів в Україні - є Українська асоціація видавців періодичної преси (УАВПП). У рамках підготовки до проведення Конгресу та Форуму, Український інститут розвитку медіа (UMDI) виступить комунікаційним партнером УАВПП.

«Враховуючи особливу важливість та значимість даної події для українського медіа-ринку, а також враховуючи найвищі вимоги до якості роботи з інформацією як під час підготовки, так і під час проведення і висвітлення результатів Конгресу та Форуму Редакторів, УАВПП запросила UMDI виступити комунікаційним партнером та взяти на себе всю роботу пов’язану із PR та GR. Ми віримо, що професіоналізм наших партнерів дозволить виконати всі комунікаційні завдання не тільки бездоганно, але також креативно та надефективно», заявив Олексій Погорелов, генеральний директор УАВПП.

Генеральним директором Українського інституту розвитку медіа (UMDI) є відомий медіа-менеджер Олена Громницька.

З питань отримання додаткової інформації звертайтесь до Антоніни Бондаренко, заступника Генерального директора UMDI, тел./факс: 253-57-94; моб./тел.: 067-599-47-48 e-mail: ab@umdi.com.ua