У спецпроекті зібрана інформація про вибори, їх потенційних учасників і передвиборну боротьбу.

«Вибори-2012» включає рейтинги і досьє партій, ексклюзивну аналітику, останні новини, мультимедіа та цільовий моніторинг друкованих ЗМІ.

У рубриці «Рейтинг партій» в динаміці представлені дані опитувань провідних соціологічних центрів. Передвиборні програми, історія і дані на лідерів зібрані в рубриці «Партії». Представлено новий сервіс «Запитання політику» - будь-який охочий зможе поставити запитання кандидатові або експертові.

Відео дня

Незабаром буде відкрито рубрику «Профіль кандидата» - в ній користувачі порталу зможуть ознайомитися з досьє і передвиборною програмою кандидатів у мажоритарних округах.

До дня голосування будуть випущені нові розділи спецпроекту, які дозволять швидко одержати всю інформацію та інфографіку про екзит-поли і результати голосування.

*** Портал ЛІГА.net входить у топ-15 українських Інтернет-ресурсів за кількістю відвідувачів (155 тис. відвідувачів на день, дані gemiusTraffic), а також є лідируючим новинним порталом в категорії Бізнес і Фінанси Рейтингу bigmir)net.

Інформаційне агентство «ЛІГАБізнесІнформ» об’єднує комплекс інформаційних і комунікаційно-рекламних проектів: діловий портал ЛІГА.net (ЛІГА.Новини, ЛІГА.Бізнес, ЛІГА.Фінанси, Моніторинг ЗМІ, ЛІГА.Форуми, ЛІГА.Блоги, ЛІГА.Досьє), банерну мережа AdRock, Прес-центр, портал 3Doma.ua, інформаційно-подієвий портал Calendarium.ua, студію відеовиробництва LBIProduction.