MEDOFF завоював Золоту медаль найавторитетнішого дегустаційного конкурсу San Francisco World Spirits Competition, що входить до ТОП-10 найбільш значущих галузевих конкурсів у світі.

Світу не завадить трохи м'якості. До такої думки дійшли світові дегустатори і незалежні експерти найвпливовішого галузевого конкурсу San Francisco World Spirits Competition (США). Серед рекордної кількості представленої продукції цього року - 1215 напоїв з більш як 60-ти країн, український MEDOFF не тільки завоював золоту медаль, але й увійшов до 20-ки найкращих горілок світу.

Відео дня

Щорічний огляд напоїв в Сан-Франциско проводився вже в дванадцятий раз і його визнання є найбільш авторитетним і незалежним для виробників алкогольної продукції. Переможці визначалися шляхом «сліпої дегустації» експертами ресторанного і готельного бізнесу, професійними дегустаторами, відомими галузевими журналістами, крупними закупниками і консультантами.

*** San Francisco World Spirits Competition (SFWSC) – значущий галузевий конкурс у світі. Щорічно відомі світові виробники алкоголю надають на оцінку незалежного журі у Сан-Франциско кращі продукти.