Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал», що входить до групи компаній УкрАВТО, представляє спеціального гостя «Автоцентру на Московському» - Mercedes-Benz A-class Concept

Креативну команду дизайнерів Mercedes-Benz надихнули на образ Concept A вітер, хвилі та літаки. Саме цим пояснюється його надзвичайний дизайн в стилі futuristic. Передня частина з майже вертикальними гратами радіатора сильно нагадує Mercedes SLS AMG і Mercedes CLS. Цей елемент залишиться в серійній моделі без змін. У профілі автомобіля домінують два зустрічні вигини, що додають образу динаміки. Лінія даху опускається в задній частині, як це прийнято на купе. Звіси кузова виконані екстремально короткими, що ще раз підкреслює спортивний характер Mercedes-Benz A-class Concept.

Відео дня

«Mercedes-Benz A-class Concept зачаровує настільки, що спершу навіть не віриться, що це автомобіль і він динамічний. Ще по ескізах дизайнерів Mercedes-Benz було зрозуміло, що це революція форми, - говорить Херіберт Мюллер, глава правління генерального представництва Mercedes-Benz в Україні. – В Україні нове покоління A-class з'явиться у вересні, неперевершений автомобіль у своєму класі».

Ззовні Mercedes-Benz A-class Concept виглядає спортивно і сміливо, під капотом знаходиться новий 4-циліндровий двигун з турбіною серії M270, розташований поперечно над переднім мостом. З обсягом два літри двигун розвиває потужність 210 к. с. Використання відомої за іншими моделями «Мерседес» технології BlueEfficiency новий Mercedes-Benz A-class обіцяє бути економічним. Також є система запобігання зіткненням і адаптивний гальмівний асистент.

Mercedes-Benz. Краще або нічого

За додатковою інформацією звертайтеся

до PR-менеджера компанії АвтоКапітал Селеги Вероніки

тел.: (095) 262-47-92, (097) 931-21-73

e-mail: veronika.selega@mercedes-benz.ua