ТОВ «Керуюча компанія «Олімпік Девелопмент (реалізує проект будівництва котеджного містечка «Олімпік-парк»), повідомляє про значне зниження тарифу на електроенергію для власників котеджів.

Вартість 1 кВт/ч електроенергії тепер складає 33,72 копійок. Раніше ціна 1 кВт/ч електроенергії для жителів котеджного містечка «Олімпік-парк» складала 1,07 грн. Тариф на електроенергію знижено у 3,2 раза. На даний час компанія-підрядник проводить підключення будинків до мереж електропостачання.

Окрім цього, Керуюча компанія «Олімпік Девелопмент» повідомляє, що роботи з монтажу квартальних електричних мереж виконані більш як на 80%. Одержані технічні умови на збільшення потужності системи електропостачання котеджного містечка «Олімпік-парк» до 4,5 МВт. Для реалізації цього заплановано будівництво кабельної лінії від підстанції «Бузова». Змонтована збірка кабельна універсальна (ЗКУ), завдяки якій до постачання електроенергією найближчим часом будуть підключені побудовані в «Олімпік-парку» котеджі.

Відео дня

*** Котеджне містечко «Олімпік-парк» - проект реалізується за 19 км від Києва по Житомирській трасі. На ділянці площею 290 га було заплановано зведення 1030 котеджів і комплексу об'єктів побутової інфраструктури, передбачено будівництво 3-х черг будинків.