23 березня 2012 року в «Київському палаці спорту» відбулася третя Олімпіада бойових мистецтв.

З 9.00 години ранку 1507 спортсменів почали свою боротьбу за золоті медалі чемпіонатів різних рангів, від чемпіонату Світу та кубку Європи до національних кубків та чемпіонатів. Одночасно на 9 спортивних майданчиках вели боротьбу 11 напрямків бойових мистецтв. Трансляція Олімпіади бойових мистецтв йшла в прямому ефірі весь день по Китайському телеканалу «Global TV». За оцінками директора телеканалу, який виступив з промовою на відкритті, пана Фу Біао кількість переглядів становила понад 3 млн. глядачів.

О 19.00 відбулося урочисте відкриття фінальних двобоїв.

Відео дня

Популярний ведучий телебачення Дмитро Лазуткін запросив на сцену всіх президентів федерацій учасників олімпіади бойових мистецтв та надав слово для привітання начальнику головного управління фізичної культури та спорту КМДА, Володимиру Вовку. За ним виступили, організатор та засновник цього заходу, пан Геннадій Чміленко, генеральний спонсор олімпіади бойових мистецтв директор групи страхових компаній «Іллічівська» пан Юрій Гришан, голова міжнародної організації кіокушинкай-кан карте IKO канчо Судзукі та пан Фу Біао президент Міжнародної федерації кунгфу, посол "Доброї волі" ООН, директор Глобал ТВ, входить в топ-десятку визначних людей КНР, майстер кунгфу, кіноактор, завершив церемонію відкриття член редакційної ради національного проекту «Книга рекордів України» Олег Іваненко, який і зафіксував новий рекорд. Рекорд встановлено в розділі спорт - масові заходи, як «Найбільший міжнародний спортивний захід бойових мистецтв в історії України».

Після закінчення церемонії відкриття пройшли найяскравіші двобої дня - чемпіонські. На олімпіаді були присутні вихованці дитячого будинку «Сонечко» м. Васильків, який є підшефним міжнародному союзу бойових мистецтв. Після закінчення заходу всі діти отримали подарунки та були запевненні в подальшій допомозі з боку організаторів.

На закінчення дня відбувся розіграш цінних подарунків для глядачів. І що є дуже важливим, під час фінальних поєдинків були проведені попередні переговори щодо прав на трансляцію Олімпіади бойових мистецтв – IV з Китайським телеканалом Global TV.

Досягнута попередня домовленість на 2013 рік і Олімпіаду бойових мистецтв може побачити весь світ по супутниковим та Інтернет мережам наших Китайських партнерів та досягнуте взаємне бажання співпраці в інших проектах які просуває міжнародний союз бойових мистецтв.

 

Тел. +38-096-446-10-78; +38-095-750-72-51

е-mail: boss@olimpics.org.ua

www.olimpics.org.ua