Київ. 2 березня. УНІАН. На телеканалі СТБ стартує новий музичний проект "Зірковий ринг".

Про це повідомили на прес-конференції в УНІАН творці музичного проекту.

За словами керівника проекту Олени РОМАНЕНКО, прем'єра «Зіркового рингу» відбудеться 6 березня. Ведучим шоу буде реп-виконавець СЄРЬОГА (Сергій ПАРХОМЕНКО).

Відео дня

Учасниками поєдинків 6 березня будуть Олег КЕНЗОВ, Дмитро МОНАТИК, Іван САФАРОВ, Олександр КРИВОШАПКО.

«Побудувати наше шоу ми вирішили за принципом боксерського поєдинку», - розповіла О.РОМАНЕНКО.

За її словами, в шоу братимуть участь 24 найяскравіші вокалісти, які вже брали участь в шоу «Україна має талант» і «Х-фактор».

«У кожному ефірі ми організовуємо два бої, в яких зійдуться суперники віч на віч. Спочатку це буде відбірковий тур, в якому хлопцям доведеться вистояти три вокальні раунди», - повідомила О.РОМАНЕНКО, додавши, що в першому завданні відбіркового туру учасники представлятимуть свою кращу пісню, яку вони колись виконували у проекті.

За словами О.РОМАНЕНКО, у другому турі учасники виберуть один одному категорії, а комп'ютер визначить пісню, яка виконуватиметься. «Це чистий інтерактив, це не підготовка. Навіть команда проекту не знає пісню, яку вибере комп’ютер», - додала вона.

Третій раунд буде «хітом від зірки». На кожному ефірі буде присутня світова зірка, і учасники мають виконати дуетну пісню цієї зірки.

Визначати переможця будуть лише глядачі. «Ми вирішили відійти від стандартних історій, де є журі. Абсолютно всі вердикти у нас виносять глядачі», - підкреслила О.РОМАНЕНКО.