21 лютого 2012 року, Київ. У Головному офісі ПАТ АКБ «Аркада» привітали 75-тисячного інвестора.

У банку «Аркада» відбулася вкрай важлива історична подія — було укладено договір на інвестування 75-тисячної квартири. Довірителю, який став Головним учасником цього свята, було вручено цінний подарунок та іменну грамоту.

Відео дня

Для інвестування квартири довіритель обрав будинок, що споруджується в «Молодіжному кварталі», який розташований на житловому масиві «Осокорки-Північні» (мкрн. 2, 3, 4 у Дарницькому районі м. Києва неподалік від станції метро «Осокорки») та являє собою комплекс із 11 багатоповерхових житлових будинків з об’єктами культурно-побутового призначення.

Директор Головного Департаменту із залучення коштів ПАТ АКБ «Аркада» Василенко О. М. особисто привітав шанованого клієнта, висловив найкращі побажання та особисто оголосив подяку за довіру до банку «Аркада».

Впродовж усього часу свого існування ПАТ АКБ «Аркада» докладає зусилля для підтримання високої конкурентоздатності, застосовує інноваційні підходи та інтенсивно розвивається.

Завдяки невтомній роботі банк по праву займає одне з провідних місць на ринку фінансових послуг.

Довідка. Публічне акціонерне товариство Акціонерний комерційний банк «Аркада» засновано 23 червня 1993 року. З 1995 року банк «Аркада» реалізує програму інвестування будівництва житла за кошти населення. У вересні 2011 року банк розпочав фінансування спорудження 600-го ювілейного будинку.