Київ. 17 лютого. УНІАН. Міський голова міста Южноукраїнськ Миколаївської області Андрій СТУЛІН звинувачує депутата від Партії регіонів у підготовці його незаконного усунення з посади мера.

Про це А.СТУЛІН заявив сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

 

Відео дня

"Відомому у місті депутату від фракції Партії регіонів поставлено завдання, і він його виконує. Він розмовляє особисто з кожним депутатом: комусь пропонує матеріальну винагороду, комусь погрожує, але йде конкретний збір голосів (за відставку). Результати цієї роботи, яка вже проводиться більш як два тижні, ми побачимо 22 лютого (на сесії міськради – УНІАН)", - сказав А.СТУЛІН.

У свою чергу, заступник міського голови м. Южноукраїнськ Юрій КУРІШКО додав, що цей самий депутат міської ради неодноразово пропонував А.СТУЛІНУ добровільно написати заяву про звільнення з посади мера міста. "Але реальних результатів ці пропозиції не принесли", - відзначив він.

А.СТУЛІН пов'язує спроби усунення його з посади з парламентськими виборами, які пройдуть в Україні у жовтні цього року. "Перед виборами незалежна команда не потрібна на території Миколаївської області, тому поставлено завдання будь-яким способом прибрати мене, і відповідно тих, хто разом зі мною працює, щоб на виборах не було проблем. Під час виборів мери міст мають бути абсолютно слухняними людьми. Скажу чесно, я ніколи нікому не дам фальсифікувати вибори, мою позицію знають, і в цьому полягає вся проблема", - пояснив мер Южноукраїнська.

"Якщо є можливість у вищої влади України втрутитися в ситуацію і виправити цю ситуацію, я абсолютно не відмовлюся від такої допомоги", - підкреслив він.

А.СТУЛІН нагадав, що під час вступу на посаду міського голови дав клятву громаді міста відмовитися від політики і опікуватися розв’язанням міських проблем. "Я всім обіцяв, що політикою займатися не буду, займатимуся міським господарством. Тому я просив усіх не заважати і концентруватися на проблемах міста", - заявив мер Южноукраїнська.