Апеляційний суд частково задовольнив скаргу компанії «Траверз-буд» на рішення суду першої інстанції, визнавши дійсними раніше укладені договори з Казанцевим О.М.

Апеляційний суд м. Києва своїм рішенням від 8 лютого 2012 року частково задовольнив апеляційну скаргу компанії «Траверз-буд» на рішення Макарівського районного суду Київської області від 6 грудня 2012 року за позовом Казанцева О.М.

Згідно з рішенням Апеляційного суду м. Києва, що вступило в законну силу, раніше укладений договір купівлі-продажу земельної ділянки між ТОВ «Траверз-буд» і Казанцевим О.М., а також раніше укладений договір доручення між ТОВ «Траверз-буд» і Казанцевим О.М. визнано дійсними.

Відео дня

Окрім цього, згідно з вказаним рішенням суду Казанцеву О.М. відмовлено у витребуванні з ТОВ «Траверз-буд» грошових коштів, сплачених згідно з вищенаведеними договорами.

Компанія «Траверз-буд» управляє будівництвом котеджного містечка «Олімпік-парк». Котеджне селище «Олімпік-парк» будується на 19-му кілометрі автотраси «Київ-Житомир» (у районі с. Березівка Макарівського району): на ділянці площею 290 га зводиться 1030 котеджів і комплекс об'єктів побутової інфраструктури.

У 2011 році компанією «Траверз-буд» реалізовано великий обсяг робіт в котеджному містечку «Олімпік-парк»:

- добудовано 32 котеджі, які готові до передачі власникам;

- проведено ревізію мереж водопостачання і каналізації, замінено вузли і агрегати, що вийшли з ладу;

- на 100 гектарах приведені в робочий стан мережі каналізації та водопостачання, запущено в роботу артезіанську свердловину глибиною 20 метрів;

- для будинків першої черги виконано підведення води і водовідведення;

- змонтовано 270 метрів газопроводу, побудовано газорозподільний пункт, в якому є вузол обліку газу, устаткування для контролю за об'ємом споживання газу;

- змонтовано ЗКУ (збірка кабельна універсальна), завдяки якій до постачання електроенергією найближчим часом будуть підключені побудовані в «Олімпік-парку» котеджі.

Компанія «Траверз-буд» звертає увагу інвесторів котеджного селища «Олімпік-парк» на те, що рішення Апеляційного суду м. Києва від 8 лютого 2012 року сприятиме успішному завершенню будівництва першої черги селища, закінченню монтажу мереж і комунікацій, запуску їх в роботу на постійній основі. Рішення суду створює необхідні передумови для запобігання діям по дестабілізації обстановки навколо «Олімпік-парку», а також захищає котеджне селище від спроб рейдерского захоплення.