Київ. 12 січня. УНІАН. Лідер партії УДАР Віталій КЛИЧКО заявляє, що його політична сила на з'їзді у середині березня розробить стратегію участі в парламентських виборах.

Про це В.КЛИЧКО повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

 

Відео дня

"З'їзд пройде не пізніше другої половини березня", - сказав В.КЛИЧКО.

За його словами, після початку виборчої кампанії також на партійному з'їзді буде затверджено список кандидатів у депутати. При цьому В.КЛИЧКО підкреслив, що партійні списки будуть відкритими для громадськості.

"Списки будуть відкритими, вони будуть опубліковані, буде надана публічна інформація про кожного кандидата списку, а не лише про першу п'ятірку", - відзначив лідер партії УДАР.

В.КЛИЧКО також повідомив про свій намір балотуватися в народні депутати одночасно за партійним списком і в одному з мажоритарних округів.

"У мене є інформація, що одночасне висунення за партійним списком і в мажоритарному округу буде заборонено. Якщо ж все ж така можливість буде, то це рішення буде ухвалене на з'їзді, на якому буде прораховано кожний крок щодо участі кандидатів нашої політичної сили по мажоритарних округах. Але ще рано про це говорити, враховуючи те, що є всі передумови, що буде прийнято закон, на підставі якого кандидати, що балотуються за партійними списками, не матимуть можливості висуватися по мажоритарних округах", - відзначив В.КЛИЧКО.