Київ. 23 грудня. УНІАН. Найбільший в Україні виробник автобусів – Корпорація «Еталон» планує в 2012 році інвестувати у розвиток виробництва 100 млн. грн.

Про це повідомив сьогодні, 23 грудня, на прес-конференції в УНІАН президент Корпорації «Еталон» Володимир БУТКО.

 

Відео дня

За його словами, кошти буде спрямовано як на придбання нової техніки і устаткування, так і на реконструкцію і будівництво виробничих площ.

У свою чергу, як уточнив голова правління ПрАТ «Чернігівський автозавод» і ПрАТ «Бориспільський автозавод» Валерій КУПЦОВ, інвестиції у розвиток виробництва тільки на двох автозаводах в 2012 році становитимуть близько 32 млн. грн.

Довідка УНІАН. Корпорація «Еталон» (Київ) об'єднує 21 підприємство. До складу корпорації входять Бориспільський і Чернігівський автозаводи.

ПрАТ «Бориспільський автозавод» – одне з наймолодших українських підприємств у галузі проектування і виробництва автотранспортних засобів. Зареєстровано у квітні 2002 року. Бориспільський автозавод бере активну участь у реалізації державної програми «Шкільний автобус». На заводі освоєно виробництво двох моделей шкільних автобусів.

ПрАТ «Чернігівський автозавод» створено в серпні 2003 року. Виробничий процес охоплює заготівельний, кузовний, складальний, фарбувальний і ремонтно-випробувальний етапи.