Київ. 20 грудня. УНІАН. Банк «Хрещатик» презентував нові соціальні проекти, які реалізуються, зокрема, за підтримки міжнародної платіжної системи MasterCard.

У рамках одного такого проекту сьогодні в УНІАН футбольній команді ДЮСШ №14 м. Києва було передано два комплекти футбольної форми з логотипами MasterCard і Банку «Хрещатик».

Крім того, було презентовано ще один проект «Один день з історії футболу». У рамках проекту корпоративний календар банку на 2012 рік матиме футбольну тематику. На його сторінках будуть представлені вихованці одного з тренерів 14-ї школи Романа КОБИЛЯНСЬКОГО, а також цікаві факти про футбол. Фотографії виконані фотохудожником Арсеном ФЕДОСЕНКОМ.

Відео дня

Директор департаменту роздрібного бізнесу Банку «Хрещатик» Марина НЕСТЕРОВСЬКА також нагадала, що банк реалізує програму «Крок у життя». У її рамках щорічно для кожного випускника школи в Україні банк емітує картку MasterCard.

Довідка УНІАН. КБ «Хрещатик» зареєстровано у травні 1993 року, і на сьогодні він входить до групи великих банків України.

Активи банку на 1 жовтня 2011 року становили 7,318 млрд. грн., зобов'язання – 6,736 млрд. грн., кредити і заборгованість клієнтів – 4,44 млрд. грн., власний капітал – 581,223 млн. грн., статутний капітал – 728,861 млн. грн.

Банк «Хрещатик» у січні-вересні одержав чистий прибуток у розмірі 0,6 млн. грн.

На 1 жовтня 2011 року акціонерами банку «Хрещатик» є: ТОВ «КФ «Укрфінком», пряма участь – 37,3522%, Головне фінансове управління виконавчого органу Київської міської ради, пряма участь – 24,7294%, ТОВ «Маркет Інвест Груп», пряма участь – 24,9796%.

MasterCard – міжнародна компанія, що управляє платіжною мережею, яка об'єднує власників карток, фінансові інститути, торгові організації, уряди і підприємства у більш ніж 210 країнах і територіях.