У Києві відкрився бутік а.testoni

Всесвітньо відомий бренд з світу моди а.testoni нарешті з'явився і в Україні. Сьогодні, 15 грудня, в Києві в «Мандарин Плаза» відкрився перший офіційний бутік ексклюзивного італійського взуття класу luxury.

Це довгождана подія для тих, хто цінує стильне і якісне взуття. У всьому світі а.testoni вибирають перших осіб держав, ділова еліта, зірки шоу-бізнесу, а також всі ті, хто хоче виглядати бездоганно.

Візитна картка а.testoni – бездоганна якість. Вживані в оздобленні взуття рідкісні сорти шкіри ігуани, страуса або крокодила викликають неймовірно комфортні відчуття тепла і легкості. Секрет цього комфорту полягає в особливому підході і технологіях виробництва, що передаються з покоління в покоління. Адже кожна пара взуття зшита уручну, зберігає тепло рук старовинних майстрів і любов до своєї справи. За більш як 80-річну історію бренд довів до досконалості кращі технології виробництва: у їх числі – запатентована конструкція Piuma і легендарна болонська колодка, що дозволяють створювати надлегке і дуже зручне взуття. Туфлі а.testoni максимально полегшують ходу і перешкоджають втомі. А завдяки техніці Lo Spiral, яка укріплює прошивочні нитки за допомогою тонких смужок шкіри, міцності а.testoni можуть позаздрити навіть виробники взуття для скадних природних умов. Витончений носок, лаконічна закінченість ліній, м'яка колодка вигідно виділяють а.testoni серед інших світових брендів.

Відео дня

У Києві відкрився бутік а.testoni

Асортимент київського бутіка складається з колекцій, що постійно оновлюються.

Взуття представлене трьома лініями: повсякденною Studium, витриманою класикою Black Label, а також ексклюзивною Amedeo Testoni, виконаною в кращих традиціях італійського шику. Крім чоловічого взуття, в магазині будуть представлені елегантна жіноча лінія і шкіряні аксесуари: сумки, портфелі та ремені.

У Києві відкрився бутік а.testoni

На все взуття київський бутік надає довгострокове сервісне обслуговування.