Київ. 14 грудня. УНІАН. Компанія «Епіцентр К» (Київ), яка володіє мережею однойменних будівельно-господарчих гіпермаркетів, із 16 грудня проводить соціальну акцію «Чесна вигода», в рамках якої в гіпермаркетах мережі 40 тис. товарів можна придбати зі знижкою до 70%.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив генеральний директор ТОВ «Епіцентр К» Петро МИХАЙЛИШИН.

«Чесна вигода для компанії «Епіцентр» - це стиль поведінки, це наше кредо у відносинах із покупцями, це чесність і щирість. Протягом року в нашій мережі немає такого поняття, як знижки, адже ми вважаємо, що у нас і так дуже низькі ціни порівняно з таким сегментом товарів, які мають наші конкуренти. І лише в грудні ми хочемо зробити свій соціальний внесок для наших співвітчизників... Це безпрецедентна подія, яка в історії торгівлі України не мала аналогів донині», - сказав він.

Відео дня

Директор гіпермаркету «Епіцентр» Володимир ГОНЧАРОВ повідомив, що в ході акції проводитимуться аукціони, де товари продаватимуться зі знижками від 15% до 70%.

Всього в акції візьмуть участь 40 тис. найменувань товарів на загальну суму 700 млн. грн.

Кожен товар, що бере участь в акції, буде позначений. При цьому мінімальна знижка на половину з цього асортименту становитиме не менше 25%. В.ГОНЧАРОВ запевнив, що напередодні акції компанія не підвищувала ціни на товари.

У свою чергу регіональний директор ТОВ «Епіцентр К» Юрій ЯКОВЛЄВ зазначив, що в акції візьмуть участь усі групи товарів за десятьма напрямками - від цегли до люстр.

Акція проводитиметься в усіх гіпермаркетах мережі в Україні й триватиме 15 днів - до кінця цього року. Деталі про акцію можна дізнатися з газет, що поширюються мережею, а також на сайті мережі.

За словами регіонального директора ТОВ «Епіцентр К» Бориса АРТАРІ-КОЛУМБА, компанія не розглядає акцію як залучення додаткових клієнтів до гіпермаркетів мережі.

«Цей рік для наших покупців дійсно був важким. Ми бачимо, що економічна ситуація не зовсім сприятлива для того, щоб будуватися й ремонтувати своє житло... Ми бачили, що цього року ми дійсно повинні зробити цей подарунок, цю «Чесну вигоду» для наших покупців», - додав він.

Довідка УНІАН. ТОВ "Епіцентр К" (Київ) спеціалізується на роздрібній торгівлі будівельними матеріалами і є власником української мережі будівельних гіпермаркетів "Епіцентр".

Перший гіпермаркет «Епіцентр» був відкритий у грудні 2003 року в Києві. Станом на 14 грудня 2011 р. мережа включає 33 гіпермаркети в 27 містах України.