Київ. 8 грудня. УНІАН. Група компаній Sport Life планує до кінця 2012 року відкрити 16 фітнес-клубів однойменної мережі в Україні.

Про це повідомив засновник ГК Sport Life Дмитро ЄКІМОВ сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

 

Відео дня

«До кінця 2012 року ми відкриємо 8 клубів в Києві і ще 8 клубів у регіонах», - сказав він.

За словами засновника групи компаній, два фітнес-клуби планується відкрити в об'єктах девелоперської компанії «К.А.Н. Девелопмент». Під час прес-конференції ГК Sport Life і «К.А.Н. Девелопмент» підписали безстрокову угоду про співпрацю з розвитку мережі фітнес-клубів в об'єктах девелопера. Зокрема, у квітні 2012 року планується відкрити Sport Life площею 3,7 тис. кв. м з басейном в житловому комплексі «Комфорт Таун» у Києві. Також в 2012 році заплановано відкриття фітнес-клубу площею 3,5 тис. кв. м з басейном у столичному бізнес-центрі 101 Tower. У рамках співпраці на початку 2013 року також планується відкриття клубу у IQ Business Center.

Д.ЄКІМОВ відзначив, що наступного року мережа поповниться об'єктами в Дніпропетровську, Львові (2), Запоріжжі, Херсоні, Вінниці.

Він уточнив, що відкриття клубів фінансуватиметься за рахунок власних коштів компанії. Інвестиції у відкриття одного фітнес-клубу оцінюються в 4-5 млн. дол.

За словами Д.ЄКІМОВА, у регіонах фітнес-клуби відкриватимуться в основному на 3-4 поверхах торгових центрів. Він додав, що компанія орендує площі під об'єкти мережі не менш як на 15 років.

Засновник групи компаній повідомив, що мережа, окрім компанії «К.А.Н. Девелопмент», розвивається в об'єктах компаній «ТММ», «Ліко Холдинг», серед регіональних компаній він виділив групу «Приват» в Дніпропетровську.

Довідка УНІАН. Група компаній Sport Life заснована у 2001 році венчурним фондом «Київ-Капітал» в Меріленді (США) з метою інвестицій у спортивну інфраструктуру країн Східної Європи. Група компаній керує мережею фітнес-клубів у Санкт-Петербурзі і в Україні (станом на 8 грудня 2011 р. — 11 фітнес-клубів в Україні, з них 6 — в Києві), суши-барів «Євразія» (9 у Києві), магазинів спортивного одягу та інвентарю, мережею салонів краси. До групи також входить рекламне агентство і девелоперська компанія. Засновником групи компаній є Д.ЄКІМОВ.