Київ. 7 грудня. УНІАН. У Києві відбулася презентація першої української дитячої книжки-головоломки "Кішка Нюся та її друзі» Наталії ЛАРКІН.

Як повідомила на прес-конференції в УНІАН із цього приводу автор видання Н.ЛАРКІН, ця книжка була написана на основі вигаданих нею історій про кішку Нюсю, які вона розповідала вечорами своїй маленькій доньці Марічці.

 

Відео дня

І коли донька підросла, у неї з'явився час, щоб записати ці історії на папір, додавши трохи гумору і «котячої мудрості».

Вона відзначила, що книга буде цікава дітям дошкільного віку, проте оскільки це головоломка, то її можна читати разом із батьками.

Н.ЛАРКІН розповіла, що на сторінках видання зашифровано код. Хто його перший розгадає, одержить цінний приз - 100-грамову статуетки кішки з чистого золота, є також заохочувальні срібні призи – статуетки.

Золоту статуетку одержить той, хто розгадає зашифровану на сторінках цієї книги фразу, сказану колись одним мудрецем.

«Ті хлоп'ята, яким їхні батьки куплять книжку і допоможуть розшифрувати таємничу фразу, зможуть позмагатися за право одержати справжній скарб – статуетку кішки з чистого золота із смарагдовими очима! Для цього працюватиме Інтернет-сторінка www.koshkanusya.com, де ви знайдете умови доступу до скарбу і навіть підказки, які допоможуть вам на шляху до істини.», - сказала вона.

Чоловік авторки Сергій ЛАРКІН відзначив, що раз на місяць на сайті з'являтиметься підказка і до середини наступного року вони планують вручити приз.

На сьогоднішній день вже є одна підказка: «загадкова фраза складається з кількох слів, між якими немає розділових знаків. Наприкінці фрази також немає розділових знаків».

Видавці відзначають, аби все було чесно і всі діти, які захочуть взяти участь в боротьбі за приз були в рівних умовах, треба при придбанні книжки обов'язково заповнити сертифікат у продавця, який додаватиметься до екземпляра книги.