Київ. 23 листопада. УНІАН. Група компаній «DіaWest - Комп’ютерній світ» планує в 2012 році збільшити мережу магазинів в Україні до 70.

Про це повідомив голова правління групи компаній «DіaWest - Комп’ютерній світ» Анатолій БАЛЮК сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

 

Відео дня

«Ми взяли курс на підвищення ефективності компанії. Наступного року ми плануємо відкрити 10 нових магазинів і закрити 5 старих із тих, які є найменше ефективними... Навіть незважаючи на те, що магазин буде прибутковим, але якщо він найбільш низькоефективний у мережі, - ми його закриватимемо, щоб відкривати новий. Можливо, що магазин просто переїде з одного місця в інше. У планах наступного року в цілому збільшити кількість магазинів на п'ять», - сказав він.

А.БАЛЮК додав, що рішення стосовно міст, в яких відкриватимуться магазини, прийматиметься в травні-червні 2012 року. Планується, що нові відкриття відбудуться з червня по вересень наступного року.

Голова правління компанії не виключає, що один-два магазини можуть бути відкриті в Києві.

Згідно з прес-релізом компанії, в 2011 році був відкритий один магазин, внаслідок чого мережа збільшилася до 64 торгових об'єктів у 43 містах України.

Довідка УНІАН. Група компаній «DіaWest - Комп’ютерній світ» працює на українському ринку з 1994 року, займається роздрібною торгівлею комп'ютерною та офісною технікою, виробництвом комп'ютерних систем.

Станом на листопад 2011 року, в роздрібну мережу спеціалізованих магазинів «DіaWest - Комп'ютерній світ» входило 64 салони-магазини в 43 містах України.