Київ. 10 листопада. УНІАН. Сьогодні на прес-конференції в УНІАН Микола ЛАТАНСЬКИЙ презентував програму бізнес-наставництва, яка дозволила йому заробити понад 1 млн. доларів за 4 роки.

За словами М.ЛАТАНСЬКОГО, на своїх тренінгах він пояснює своїм клієнтам, що саме їм потрібно зробити для того, щоб стати успішними.

 

Відео дня

“Я спеціалізуюся на так званих законах успіху і законах Всесвіту. …Успіх у житті, успіх у відносинах, успіх у здоров'ї підпорядковані певним законам, і якщо їх знати і дотримуватися, то не успішним бути неможливо, - говорить М.ЛАТАНСЬКИЙ. - Успіх - це кодова комбінація, коли ми знаємо всі цифри, але якщо не знаємо однієї, то замок не відкриється”

Він повідомив, що на своїх тренінгах він допомагає людям позбавлятися якихось психологічних бар'єрів, які заважають їм бути успішними.

“Я особисто, і цьому я навчаю людей в усьому світу, стверджую, що кожна людина ідеальна, і коли ми бачимо генія в іншій людині, ця людина починає розкриватися, коли ми бачимо в людині невдаху, у цієї людини з'являється набагато менше шансів на успіх у житті” - відзначив М.ЛАТАНСЬКИЙ.

При цьому він відзначив, що успішність людини тільки на 10% залежить від знань, решту визначають інші чинники.

“Успіх у житті залежить від трьох компонентів, кожний з яких має свою питому вагу, свого часу Томас ЛЕНАРД, якого називають батьком лайф-коучингу і коучингу персональної ефективності, вивів цю формулу, в якій 10% - це знання, навички і уміння, 40% - це наш образ мислення і 50% - це оточення” - підкреслив М.ЛАТАНСЬКИЙ.

Довідка УНІАН. М.ЛАТАНСЬКИЙ закінчив з червоним дипломом зварювальний факультет НТУУ «КПІ», після цього пройшов безліч програм навчання у сфері коучингу, витративши на освіту понад 300 тис. дол. Працював у великих іноземних компаніях, таких як Schneider Electric (Франція), Pratt & Whitney (США), Siemens (Німеччина).

У тренінговому бізнесі М.ЛАТАНСЬКИЙ з 2007 року. Свій перший дохід від тренінгів - 50 доларів він заробив через півроку після того, як почав працювати у даному бізнесі.

На сьогодні М.ЛАТАНСЬКИЙ проводить тренінги по всьому світу, його клієнтами є представники більш як 40 країн, при цьому графік розписано на рік уперед. Середня вартість групового тренінгу становить 300-400 дол.