Київ. 4 листопада. УНІАН. «Істіл Телеком Україна» презентував новий бренд послуг платного супутникового телебачення Xtra TV (Екстра ТБ).

«Послуга платного супутникового телебачення Xtra TV пропонує доступ до високоякісних пакетів телеканалів за доступними цінами по всій Україні”, – сказав сьогодні на прес-конференції в УНІАН директор компанії “Істіл Телеком Україна” Джим ФІЛІПОФФ.

Підключення Xtra TV не потребує письмового договору та придбання обов’язково зазначеного оператором супутникового обладнання, а здійснюється за допомогою спеціальної картки. Картки доступу Xtra TV сумісні з більшістю запущених в обіг моделей декодерів, які використовуються для прийому сигналу безкоштовного супутникового телебачення. При цьому вільно поширювані супутникові канали також доступні абонентам Хtra TV після підключення до платної послуги.

Відео дня

За словами Д.ФІЛІПОФФА, на сьогодні сфера супутникового телебачення – це єдиний сегмент телемовлення, що зростає, який займає поки що 18% телевізійного простору України – третє місце після ефірного ТБ (51%) і кабельного ТБ (31%). Більш ніж 3 мільйони українських сімей вже мають супутникові антени, і щомісяця у країні встановлюється декілька десятків тисяч нових. При цьому лише кілька відсотків користувачів отримують послуги супутникового ТБ за плату.

Найінтенсивніше зростання кількості домогосподарств, які користуються супутниковим телебаченням, – у сільській місцевості, де мешкає понад половини наявних користувачів супутникового ТБ і де сигнал загальнонаціонального ефірного телебачення є надто слабким, а кабельне ТБ – недоступне.

Картки доступу Xtra TV будуть продаватися ТОВ «Істіл Телеком Україна», офіційним агентом послуги на території України, безпосередньо всім охочим через центр підтримки абонентів. Картки можна замовляти, зателефонувавши з мобільного телефону за коротким номером 759. Оплата за картку здійснюється при її отриманні в найближчому поштовому відділенні. Також картку можна придбати у партнерів ТОВ «Істіл Телеком України».

Довідка УНІАН. ТОВ "Істіл Телеком Україна" – частина "Істіл Груп", активного інвестора в українську економіку. Серед найвідоміших поточних інвестицій: проект відновлення готелю «Лейпциг» та новий бізнес-центр «Ріальто», кінотеатр «Кінопанорама» у Києві, найбільша в Європі телевізійна студія «Істіл Студіос», англомовна газета «Kyiv Post» та інші. Загальний обсяг інвестицій за останні 3 роки становить близько 200 млн. доларів.