В рамках десятирічної стратегії розвитку центр торгівлі «Даринок» має намір зробити акцент на поліпшенні якості додаткових сервісів для відвідувачів. Так, до кінця поточного року компанія планує залучили міжнародних операторів ринку харчування до обслуговування своїх клієнтів.

За 10 років роботи центр торгівлі «Даринок» познайомив жителів української столиці з принципово новим форматом закладу торгівлі, в якому демократичність цін і широкий асортимент ринку поєднуються з комфортом і якістю сервісу торгового центру.

«Ми вже зарекомендували себе як хороше місце для шопінгу. Але зараз перед нами стоїть нове амбітне завдання – перетворити «Даринок» на місце комфортного відпочинку для всієї сім'ї. Одним з найважливіших кроків для цього є залучення якісних операторів громадського харчування. Зараз ми ведемо переговори з шістьма міжнародними гравцями. Сподіваюся, що вже до кінця цього року ми зможемо назвати імена наших нових партнерів», - відзначив керівник проекту Руслан КРАСЮК.

Відео дня

Найважливішим критерієм при виборі постачальника послуг харчування буде наявність успішного досвіду роботи в рамках торгових об'єктів, а також хороша репутація і впізнаваність бренду.

«Ми хочемо бути упевнені, що і наші орендарі, і наші гості одержать тільки високоякісну, безпечну і смачну їжу, а також хороше обслуговування», - підсумував Р.КРАСЮК.

*** ЦТ «Даринок» - це унікальний формат для шопінгу площею 68 тис. кв. м. Велика кількість торгових місць і магазинів, продуктовий гіпермаркет, магазин. Великий вибір меблів, широкий асортимент одягу, взуття, аксесуарів. На даний момент в ЦТ працюють близько 3500 чоловік.

Для додаткової інформації:

Тел. 067-402-82-11.